Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Hvem vi er

 
I den vidunderlige landsby Santarcangelo di Romagna, den charmerende middelalder i provinsen Rimini .. det er født ideen om at skabe et virtuelt showroom af de bedste home decor produkter.
Vores navn er inspireret fra den berømte Via dell 'indretning luksus Milan - Via Durini - med det formål at forstyrre design shopping: bringe den italienske indretning i hele verden, og ikke verden i én gå!
Stop spild af tid til at besøge de mange butikker og messer af møbler .. bare med et enkelt klik kan du se, undersøge de tekniske detaljer, vælge den model, gøre og supplere farve du tørster, og selvfølgelig købe det til at komme til en nedsat pris!
Alt dette er Viadurini, l 'e-handel blev født i 2013 - de to stiftere Giovanni Cranchi (E-handel Manager) og Gianni Gozzi (Marketing Director) - inden for et hjem til mere end 2.000 kvadratmeter, hvor er kontorerne og et rum dedikeret til lageret.
Personalet består nu af 14 medarbejdere og voksende, er parat til at svare på alle kundernes behov, selv de mest krævende. Syv er de indfødte piger bedrift kontaktpersoner via chat eller telefon med mange kunder over hele verden.
Viadurini faktum sælger ikke kun i Italien, men også i udlandet; Tyskland, Frankrig, England, Polen, Spanien, Belgien, Schweiz, Østrig og for nylig også på det amerikanske marked.
Vi har oversat så mange som 16 steder og forvaltes af modersmål til interface bedre med kunder fra alle kilder.
Vores produkter? Kun det bedste. Vi håndterer og vælg omhyggeligt hvert produkt. I vores online shop kan ikke gå glip af vigtige Brand produkter fremstillet i Italien, men vi er et udstillingsvindue for unikke produkter håndlavede af små italienske producenter opmærksomme på alle detaljer.
Hos os kan du købe i fuldstændig ro i sindet takket være SSL Extendend certificering, der garanterer maksimal beskyttelse i betalingen. Desuden har du ret til 15 dage til at evaluere produktet er købt.
Vores styrke er kvaliteten af produkter og valg af vores katalog; har over 20.000 produkter til rådighed designet til alle rum i huset indvendig og udvendig .. og ikke kun!
Fra 2016 er det på division Kontrakt forsyninger; Viadurini Contract faktum er løsningen for enhver virksomhed ejer, der ønsker at give med stil dit miljø: kontorer, luksus hoteller, B & B, både, restauranter / pizzeriaer, universiteter ... Viadurini kan!

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige oplysninger og cookies