Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00 - Service til levering af gulve og montering tilgængelig i hele Danmark
  • 0
  • 0

Myyour Tino 4. september stole moderne indendørs / udendørs

Kode: 20901TINO
kr 2.717,37 kr 3.668,45 -26%

madein_italy

Tjenester i forbindelse med produktet

Viser muligheder:

- +
Foranstaltninger
35x38xH 61 cm
Designer
En & Is
Leveringstider
3/4 arbejdsuger * leveringstiden kan stige, hvis produktet ikke er på lager
Myyour
Sæt 4 moderne udendørs / indendørs Tino Myyour stole , lavet i Italien
Tanken er at skabe en stol til børn, som også er et spil: et dyr, elefanten, der er i stand til at skabe empati, identifikation af barnet mod sit spil. Transaktionsobjekt, minder om ømhed, styrke, mod og skønhed i den lille. Den bløde og søde form gør objektet til en maskot. Tino- proboscisen vender opad og bliver ryglæn og genoptager elefantens lykkelige symbol.
Symbolisk værdi og funktionalitet kommer sammen for at skabe et objekt, der vil glæde både voksne og børn. Inspireret af elefanten, et ikonisk symbol og god succes, er Tino et behageligt sæde til børn.

Sådan vælges farven
Tino sælges parvis i lige farver.
Se farveskemaet og angiv koden for den ønskede farve i den relevante boks.

Afslut: PRINTED EMBOSSED POLEASY®
Ikke alene design og teknologi gør forskellen i Myyour- produkterne. Selv med hensyn til materialer kan firmaet fra Padua udtrykke sit maksimum takket være en ny speciel polyethylen kaldet Poleasy® , udviklet gennem et job forskning udført i årevis med det formål at eliminere de overfladiske mikroporositeter, der er ansvarlige for dannelsen af ​​stygge patiner og med tiden også mulige revner.
Poleasy® , et eksklusivt patent over hele verden, løser helt sikkert problemet, der garanterer Myyour- skabninger med mere kompakte overflader og virkelig unik perfoamance med hensyn til holdbarhed, vaskbarhed og lysstyrke.
Poleasy® med fremragende mekaniske egenskaber, UV stabiliseret til udendørs applikationer. 99% fri for overfladisk porøsitet.

For nylig viste produkter

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige Oplysninger og Cookies