Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Loft brusehoved med farveterapi og to jetfly drøm Neb

Kode: H38661-RGB
kr 32.269,98
Moms er inkluderet

madein_italy

- +
Foranstaltninger
570 x 470 mm
Leveringstider
10 hverdage * Leveringstiden kan stige, hvis produktet ikke er på lager.
BOSSINI
Kontakt os på clienti@viadurini.it for en brugerdefineret citat.

Loft brusehoved med farveterapi og to jetfly drøm Neb
For en dobbelt brusefornøjelse, drømmen om Bossini sortiment ganger sine funktioner ved at give en bruser hoved til to forskellige dyser, som supplement til den traditionelle jet wide-regn (regn) kan du vælge spray jet. Alle Drøm brusehoveder er udstyret med en vand dræning udstyr, der indgår i midten af ​​diffusoren, som gør det muligt at minimere vand stagnation inde i brusehovedet, Bossini patenteret. vand pr minut de er tilstrækkelige til 16 liter til at fungere optimalt Drøm brusehoveder. Bruser hoved faktisk installeret parallelt med gulvet, leverer en stråle til "frit fald" som en blød regn. Med installationen af ​​drømmen brusehoveder det anbefales derfor at anvende de vandhaner, der har kapacitet til at forsyne mindst 25 liter vand i minuttet.

Produktet indeholder:
- Shower Drøm med RGB LED lamper med to funktioner (regn og tåge)
- Low Voltage Transformer
- Kontrol tastatur til cromotherapy: Belysning LED lys og farver, der kontrollerer ved kontrol tastatur vandtæt
- Vandforsyning slange til loftmontering

Bemærk, at du skal installere en mixer med kontakt tovejs.

installation:
- In-Ceiling

Funktioner:
- 8 LED
- Kromfinish
- Vand flow min 16 L / min
- Produktet med Easy-Clean-system med gummi dyser for nem rengøring af kalksten.

Bossini er synonymt med kvalitet i Italien, i Europa og resten af ​​verden. Virksomheden producerer brusere og tilbehør siden 1960 med den viden, at selv en simpel daglig handling, såsom at bruge bruseren, skjuler en hel verden af ​​værdier: funktionel, æstetisk, teknisk og menneskelig.
Kvalitet, forskning og design innovation er de grundlæggende principper, som hele design og produktion Bossini.
Virksomheden har opnået en prestigefyldt rolle i det internationale udstillingsvindue, hvor italiensk design har altid været betragtet som den ultimative i god smag og elegance. Med halvtreds års erfaring var Bossini stand til at give den bruser, personlighed, denne karakter, at det intime rum, den fortjener. Badeværelset er det nye hjemmebiograf wellness.
Bossini er certificeret UNI EN ISO 9001/2008 og ISO 14001-2004 og producere i henhold til den højeste kvalitetsniveau. De mange internationale priser hidtil opnåede er kvalitetssikring af Bossini produkter, fordi hver komponent udsættes for streng kontrol i løbet af produktionsforløbet. Alle produkter er en perfekt blanding af moderne byggeteknikker, harmonisk og eksklusivt design, ekstremt præcise finish.

For nylig viste produkter