Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Linea Tre

Tre Line er uden tvivl en enestående mærke af italiensk design i forbindelse med 'møbler til badeværelset.
Virksomheden blev grundlagt i 1983 af Fernando Berti, og på trods af sin unge alder blev den straks den første blandt de italienske mærker, der beskæftiger sig med badeværelseindretninger.

Forskning og innovation har altid været i centrum for udviklingen af ​​dette mærke. Ønsket om altid at blive opdateret om de mest moderne produktionsteknikker og materialernes kvalitet har gjort det muligt for dette firma at skabe badeværelsesmøbler, der fremkommer i dette panorama som produkter præget af originalitet og kreativitet .

En klassisk stil, der aldrig mister sin originalitet, er nøgleordet i denne samling af kompositioner, der gør dit badeværelse til et elegant og raffineret sted . Desuden vil materialernes høje kvalitet ikke forråde dine forventninger. Træ og marmor materialer principper af disse sammensætninger kommer sammen i et perfekt harmonisk spil.

Lad dig blive forført af denne samlingens sofistikering , som f.eks. Touche- badeværelsessammensætningen, hvor de slimme linjer af håndvaskeindretningens pudseformede beklædning med krydsfiner med MDF og harpiks og de elegante messinghåndtag harmonerer godt med Eperador marmorpladen . Et badeværelse møbler med opmærksomhed på hver detalje for at give et tidløst klassisk touch til dit hjem.

Hvis du derimod gerne tør, må du ikke gå glip af Quadròs badeværelsessammensætninger, hvor klokken er originalitet!
I disse kompositioner er møblerne og genstande der komponerer dem indesluttet i en elegant ramme med mere eller mindre forsynede dekorationer. Perfekt, hvis du vil have en sammensætning med en enkelt vask, men også tilpasning til dobbeltvask. En ægte perle til at gøre dit badeværelse til en vidunderlig kilde til lys og elegance.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige oplysninger og cookies