Reproduktioner af kalkmalerier og berømte kunstværker af Bottega Tifernate

  • Anmeldelser :
  • : 5,0
126 Produkter
Bottega Tifernate
kr 1.630,46
Side 1 af 6
På Viadurini du er i eksklusive salg reproduktioner af freskomalerier og kunstværker af de "400 mestre i renæssancen, moderne og nutidig fra Bottega Artigiana Tifernate med patenteret teknik Pictografia, defineret som den mest nøjagtige gengivelse teknik nogensinde ( komplet med et patent!), kan du oprette enhver kunstværk identisk med den oprindelige.

Den pictografia gør det muligt at have et hjem af deres egne gengivelser af kalkmalerier, træ og lærred tro mod originalerne (men det er forenklet at definere reproduktioner!) Af mestre som Michelangelo, Leonardo da Vinci, Gozzoli, Botticelli, Perugino, Raphael, Pinturicchio, Melozzo da Forlì , Mantegna, Ilario fra Viterbo, Carlo Crivelli, Canaletto, Joli, Vanvitelli, Cimabue, Francesco Mancini, Masaccio og moderne, såsom Van Gogh, Klimt, Vermeer, Monet, Degas, Hayez osv Potentielt kan enhver arbejdet reproduceres!

Pictografia: teknikken

Den Pictografia af Tifernate Bottega er en teknik, opfundet og udviklet til genskabelse af kunstværker, der skal vises i stedet for originalerne. Det er begyndt som en teknisk support af kulturarven til at behandle alle de tilfælde, hvor det er nødvendigt at erstatte en original kunstværk genskabt.

Hvert maleri
er behandlet individuelt, ved hjælp af materialer og opskrifter, der anvendes i renæssancen.

Holdbarheden er enestående; Den æstetiske resultat er resultatet af forskning fortsætter udføres i samarbejde med de vigtigste museer i verden. Enhver billede kan gengives uden grænser i størrelse og, på anmodning, realiseres rendering fotografiske eller brugerdefinerede designs uden omkostninger.

De tekniske skridt omfatter studiet af originale værker, både i materialer og farver, og den næste "rekreation" af nøjagtig fresco, bord eller lærred.

Det bliver hurtigt klart, at - ud over kulturarv, de udstillinger, museets boghandel - den ideelle modtager for værker af den Tifernate Bottega er General Public med reproduktion af værker til at pynte husene.

Den fresko er forberedt med kalk og sand.

For Canvas og tabellen ved hjælp af en forbindelse med bologna gips og naturlig lim spredt varmt. Gennem behandlingen cyklus, ikke producerer affald eller for miljøet eller mennesker.

naturlige farve teknik.

De farver, der bruges er oxid-baseret, derfor meget holdbart for miljøbelastninger, at sikre en lang levetid.

en hånd stykke for stykke retouchering

Retouchering sker på hvert stykke, og over alt det arbejde for at give dybde og glans typisk for et originalt maleri.

naturlig tyk

Tykkelsen på værker er lavet i hånden med varmt gips og naturlig lim.
Email Newsletter
Newsletter
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 telefonlinjer)
  • Mandag til fredag 8.30-17.00
  • Via del pino 21 - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.dk
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • De angivne priser er inklusive Momsregistreringsnummer