NEDSATTE VARER OP TIL 50%
kundeservice +39 0541.623760
Indkøbsvogn
Hjemmeside > KUNST > Freskoer og malerier af foranstaltning >

Afspilning af fresker og malerier skræddersyPROMOTION OCTOBER 2018


Avanceret søgning

Freskoer og malerier tilpasser
Bottega Tifernate

Freskoer og malerier tilpasser

En tendens, der er ved at opstå i de seneste år i Italien er udsmykningen af væggene i de vigtigste rum i huset: soveværelse, stue, soveværelse eller børns mad. Uanset om at dekorere de indvendige vægge i huset - eller i tilfælde af udendørs indgangsparti for eksempel - løsningerne er mange: selvklæbende vægdekorationer, trompe l'oeil, klistermærker eller wall stickers , vedtagelse af særlige malinger mv

Som alternativ til disse løsninger - der har helt sikkert deres betydning - Viadurini tilbyder reelle kunstneriske og skaber løsninger skræddersyet til kunden.

Viadurini - i samarbejde med et netværk af kvalificerede fagfolk - er i stand til at skabe reelle malerier og fresker specialfremstillede og gengive værker af kendte kunstnere eller billeder valgt af kunden.

Den anvendte teknik er, at pictografia virkeligheden en unik, patenteret teknologi, som gør det muligt trofaste og varig afspilningstid for værker af de store mestre fra fortiden, moderne og nutidige eller andre værker eller billeder foreslået af kunden.

De tekniske skridt omfatter studiet af originale værker, både i materialer og farver, og den næste "rekreation" af nøjagtig fresco i dit hus vægge.

Farverne er oxid-baseret, så meget modstandsdygtige over for miljømæssige påvirkninger, for at garantere en lang levetid.

Den kunde, der ønsker at opbygge en brugerdefineret fresco derhjemme - men havde ikke klare ideer - (! Men taler reproduktioner er begrænsende) i Viadurini katalog vil finde forskellige tips og ideer til værker af berømte kunstnere har spillet på fresco.

Kunden kan vælge at dekorere dit hjem en reproduktion af en fresko af kunstværker af de store mestre i renæssancen - den periode, hvor Italien oplevede sin største pragt - såsom Leonardo da Vinci, Michelangelo, Botticelli, Perugino, Raphael, Pinturicchio, Mantegna , Canaletto, Vanvitelli, Cimabue, Masaccio. Eller de store moderne kunstnere som Van Gogh, Klimt, Vermeer, Monet, Degas, Hayez osv

Potentielt enhver berømte værk eller ej, eller billede, som kunden kan gengives: så du bare nødt til at vælge, hvad der passer dig bedst i dit hjem!

Bed om et tilbud ved at sende en mail clienti@viadurini.it