Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00 - Service til levering af gulve og montering tilgængelig i hele Danmark
  • 0
  • 0

moderne og stiliserede ryghynder til soveværelset

På Viadurini du fundet hellige billeder, capiletto ryghynder og moderne, stiliseret og moderne skildrer den hellige familie, krybbespil, moderskab og Madonna med Jesusbarnet.

Alle vores ryghynder er design, stiliseret og Made in Italy, hvilket gør dem ideelle som objekter og møbler til et soveværelse i en moderne / nutidig stil.

Den capiletto salg online på Viadurini er faktisk innovative resultater i moderne stil, skiftende den traditionelle idé om sengen, normalt forstås i klassiske former og stil, der ville passe dårligt til soveværelserne af huse og moderne lejligheder.

Vores malerier og hellige ryghynder er fremstillet ved hjælp laserskæring af træ eller MDF med prægede silhuetter. Den Capoletti er certificeret 100% Made in Italy af certificeringsorgan, som kontrollerer, at alle de supply chain operationer faktisk udføres i Italien: hvert trin, fra design til efterbehandling, udføres af kvalificeret personale og italiensk.

terminologiske nysgerrighed
I den italienske sprog, de ofte bruger forskellige udtryk til at angive disse produkter: vi taler bredt af hellige malerier eller væg skulpturer (hvis prægede / 3D), når de ikke er angivet placeringen i huset. Hvis de er objekter designet til soveværelset, de ofte bruger udtrykkene Bedside og Capiletto.

Udtrykket historisk Bedside betyder puden, der var placeret mellem madrassen og lagen, under puder til at holde hævede den del af hovedet af sengen.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige Oplysninger og Cookies