Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00 - Service til levering af gulve og montering tilgængelig i hele Danmark
  • 0
  • 0

Konsoller badeværelse naturlige Burma teak træ Praktisk Cipi

Kode: CP880PRA-C
kr 16.535,64 kr 22.323,11 -26%
- +
Foranstaltninger
120x50x78 cm
Leveringstider
7/10 arbejdsdage * leveringstiden kan stige, hvis produktet ikke er på lager
Cipì
Konsoller badeværelse naturlige Burma teak træ Praktisk Cipi
Mobile teak Burma naturlige solid behandlet med ædle portettive voks. To store skuffer, én med en praktisk hel del karakterisere den nederste del af kabinettet. Det store åbne hylde, klappen giver adgang til vask og under den lange tagbagagebærer bakke med divider superfunzionale gøre denne mobil!
Hullet til dræn / hane kan gøres komfortabelt "i arbejde" med en normal boremaskine.

Burma Teak er en genopretning af massivt træ, høj kvalitet. Det er en af ​​kun træ i verden, der ikke har nogen kontraindikationer for kontakt med vand og er brandsikker. For bedre at forstå den æstetiske værdi af denne ædle træsorter, er Burma teak efterlades naturlig og kun underlagt en svag voksbehandling.
Efter 6 måneder, kan du vælge, om at genanvende voks lag eller lade teak følge dens naturlige mutationer.

Vid, at disse møbler er ikke en midlertidig måde, men der vil ledsage dig for livet er en uvurderlig følelse! Varmen og holdbarheden af ​​teaktræ kombineret med moderne design og funktionalitet er umiddelbart indlysende, gør denne samling en perfekt platform til at bygge din nye bad for livet.
Designet og helt manipuleret af Bologna arkitekt Giulia Manfredini, disse objekter afslører nye former og volumener, er værdifulde og funktionelle opbevaringsrum, hjælper os kommer i det daglige til at leve mere komfortabelt vores vaner, og selvfølgelig, blend nemt med hinanden komplement affinitet Cipi program.

For nylig viste produkter

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige Oplysninger og Cookies