Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Italien Design Studio puslespil justerbar Runde Runde applique Led

Kode: PUZZLE-SING-ROUND
kr 1.801,29

madein_italy

- +
Foranstaltninger
Lampe 19 cm; tykkelse 7,5 cm
Designer
Italien Design Studio
Leveringstider
15 arbejdsdage * Leveringstiden kan stige, hvis produktet ikke er på lager.
Studio Italia Design
Væg drejelig runde Led, moderne design, Puzzle Round af Design Studio Italien
Puzzle Runde er en lampe, der forsvinder i loftet og i væggene, som giver form til suggestive spiller af lys. Det er fantastisk for dem, der foretrækker de bløde linjer uden kanter. Takket være indsættelse af en dæmpbar LED, Rund Puzzle er i stand til overraskende for forskellige nuancer og intensiteter af lys i miljøet genskabt. Det kan stå lukket, og vedtage en blød og delikat lys, eller generere spil af lys på væggen ved at udnytte dens manifold åbning; 90 ° og 360 ° grader.
Fås i forskellige farver.
Du kan også vælge fra varmt LED lys (1 x 18W 2700K | 1500 lm) eller koldt (3000K 1 x 18W | 1600 lm).

features:
- Ramme: RAL 9016 mat hvidlakeret metal eller bronze kobberfarvet
- Taler: Ikke til stede
- Dæmpning: Ja
- Lysdæmper: Ikke inkluderet
- Pære: LED Inkluderet. LED direkte strømforsyning spænding (kræver ingen LED-driver). Dæmpes med lysdæmper fase snit.

Puzzle fås også med LED 4000K. Bed om et tilbud til clienti@viadurini.it

Hvert produkt Italien Design Studio er patenteret og er i overensstemmelse med CE-mærkningen krævet af Det Europæiske Fællesskab.

Italien Design Studio er et af det italienske mærke i belysningen branchens mest avancerede internationalt. Drage fordel af nye teknikker, teknologier, linjer, kvalitetsmaterialer opnå unikke og innovative lamper i form og indhold, æstetik og funktionalitet, alle udelukkende er fremstillet i Italien. Italien Design Studio har besluttet at være ledsaget af designere, forskere og anerkendte designere fra forskellige lande og baggrunde. En pulje af kreativ som tilsammen genfortolke objekter som reelle stykker af møbler, hvor lyskilden er gratis at spille med de mængder, refleksioner, transparenter, linjer og alle nuancerne i sagen. Det er en rejse af ren lidenskab, kunstneriske tilhørsforhold, hvor lyset møder sagen, glasset slutter sig til metal og traditionen smiler til fremtiden. Italien Design Studio tænker produkter specielt til de forskellige kontekster levende og skræddersyede løsninger designet med hovedpersonerne i moderne arkitektur, der integrerer heterogene materialer, klassicisme og modernitet, håndværk og teknologi.

For nylig viste produkter

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige Oplysninger og Cookies