Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Coat moderne, design-jord

Tror du, at bøjlen er ikke længere på mode? Intet kunne være mere forkert! man kan ikke overse indgangen til huset, da det er et strategisk punkt, der aldrig går i observerede. Det er design bøjle er et meget vigtigt supplement, der er ikke kun praktisk til at støtte jakker, frakker og tasker, da det er trendy.

For dem, der har en vis plads til dette tillæg, kan det vurdere en knagerække fra jorden; mere solid og større end væg bøjler .

I vores online butik kan du finde mange designskabeloner bøjle gulv velegnet til både klassiske og traditionelle omgivelser og moderne. Det elegante design af bøjle modeller Parketgulv er fremragende for et klassisk hus, vintage og lurvet. Mens de mest specifikke former for metal bøjle længere opfylder moderne og minimalistiske indstillinger.

Viadurini Living Collection tilbyder også iøjnefaldende farverige design bøjler og fascinerende polyethylen hvid, præget sort, orange, grøn eller lilla til at dekorere med glamour din indgang.

Enestående og unikt er " lag Cipi Burma teak træ Massello , stammer direkte fra en teak træstammer. Også ideel til dekoration et rummeligt og stilfuldt badeværelse.

Har en overraskelse blandt de mange modeller og de tilbagediskonterede priser på de bedste kroge og bøjler, der skal vælges for dig jorden, i stand til at dekorere med stil din indgang eller levende!