Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

moderne gulv spejle og design lavet i Italien

Hvorfor vælge et gulv spejl i stedet for en væg spejl?

Svaret er simpelt, hvis du elsker at ændre ofte dit hjem plads en gulv spejl vil være mere nemt og bekvemt at bevæge sig fra rum til rum (entré, stue, soveværelse, badeværelse osv)

Et gulv spejl kan nemt placeres i en fri hjørne af huset til at fylde et hjørne eller i lobbyen til at give dig et hurtigt blik på den kontrol, før du forlader hjemmet for at sikre, at tøjet og udseendet er på plads. Spejlene, ud over at være funktionel, er i virkeligheden ideel til møblering et hjørne af huset som indgangen, et miljø ofte ikke særlig præcis i møbler.

Spejle, især de store, har også den fordel, at dybden til det rum, hvor du placerer dem, hvilket gør rummet synes større. Den eneste behandling er at bevæge sig i de punkter, hvor der er forenelighed med belysning

Viadurini har udvalgt og foreslået sit eget mærke et lille antal designer jord spejle moderne design og store specchiarvi ideel til fuld længde.

Et køb, som du ikke vil fortryde for sikker! Det vil vare i årevis og med hans alsidighed kunne nemt flytte den fra et rum i huset i henhold til dine behov og dit humør.