Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

moderne design tæpper

I vores online shop vil du finde mange typer af moderne design tæpper til stuen, stue, soveværelse, badeværelse og køkken.

Et bredt udvalg til passer bedst til din smag og behov: design tæpper i jeans stof, læder, uld, hamp, chenille, jute, viskose, polyester og pony
flerfarvede modeller, farve blå, beige, pink, grå, rød, orange, brun.

Den primære funktion af et tæppe er at gøre mere komfortabel det rum, hvor den er placeret. Men hvordan kan vi vælge den ideelle en til alle rum i huset?

Det første, vi skal være opmærksomme på er placeringen af ​​tæppet. Der er de klassiske dørmåtter, der skal henføres ved indgangen, med store børster til at tillade os og vores gæster til at rense deres sko før indtastning. Så er der de smukke store stue tæpper med deres farver og teksturer giver atmosfære og supplerer indretningen af rummet naturligt.

Men vi skal være opmærksomme først til det disponible budget, som vi kan finde tæpper tilbyde meget billig og af dårlig kvalitet eller fine tæpper såsom persisk, håndlavet og bare smuk for øjet og at røre ved.

Baseret på vores finansielle ressourcer, kan vi derefter foretage et udvalg af de produkter, der bedst opfylder vores behov og at sætte fokus på dimensioner og farver. De råd, som vi føler, vi kan give, er at ikke købe for store moderne tæpper og design til stuen og rummet, eller for lille.

I det første tilfælde ville vi være tvunget til at gøre det sofaen eller sengen er placeret over båndet selv med den konsekvens, at beskadige det. I det andet tilfælde er risikoen for at købe et tæppe, der er dispergeret og ubetydelige i rummet.

Det ideelle ville være den "køb af et tæppe, der passer til størrelsen af rummet overvejer de overordnede dimensioner af de forskellige stykker af møbler.

Så gør dine konti og bede om råd fra vores personale, før de køber nogen af ​​vores produkter i kataloget. Dem, vi foreslår til salg online er alle lavet med kvalitetsmaterialer, moderne design og mere eller mindre lyse farver. Et bredt udvalg af perfekte tæpper til at gøre dit hjem mere indbydende og farverig som muligt.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige Oplysninger og Cookies