Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00 - Service til levering af gulve og montering tilgængelig i hele Danmark
  • 0
  • 0

Moderne malerier med blomster, håndmalede eller trykt på lærred

En blomst er kort, men den glæde det giver på et minut er en af de ting, der har en begyndelse eller en ende. (Paul Claudel)

Hvert hus har ret til at være glamourøse og charmerende. Og hvad kunne være mere dejligt end en ramme, bygget i hånden forestiller et felt af farverige blomster? Den antydning af farve i relief og børste ufuldkomne gøre en særlig ramme. Blomster har altid inspireret digtere og kunstnere til at skabe vidunderlige kunstværker. Det er derfor, i et hus, kan du ikke give op eksplosion af farver i et maleri udført i hånden, der kan gøre dig tabe i sin magiske atmosfære ... I et maleri udført i hånden er der lidenskab og styrken af ​​en kunstner. Med eller uden rammer, moderne malerier med blomster er i stand til at passe perfekt ethvert miljø: moderne, klassisk, vintage og provencalske.

I vores e-handel kan du finde en bred samling af moderne malerier med blomster på lærred håndmalet eller stemplet, men også malerier med blomster i relief til en 3D-effekt, til rabatpriser. Det tog et par minutter til at se på hver maleri blomster til rådighed. Lad dig kommunikere behagelige følelser og følelser og vælger at indfange, hvad du kan lide at købe rammebetingelserne blomster af dine drømme!

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige Oplysninger og Cookies