Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Twin og dobbelt Mål 100% Made in Italy

  1. Se alle de modeller, der er i denne kategori
  2. Udfyld formularen med angivelse af navnet på den seng, du har valgt, eller ring til os0541-623760
Vi oprette brugerdefinerede senge i jern, i træ og polstret med eller uden beholder enhver størrelse, både i højden og i bredden, med faste net, til assisteret lift manuelle og elektriske og med øget kapacitet.

Vi er i stand til at gennemføre enhver foranstaltning enkeltseng, dronning, dronning og konge størrelse for børn og voksne med boksen, hems, baldakiner, ortopædisk, ekstra seng, foldes seng, med forstærket etc. Network

I denne kategori finder du nogle af de modeller, som vi kan bygge og tilpasse senge skræddersyet som pr dine behov, men vi inviterer dig til at kontakte os , fordi de tilpasningsmuligheder mulighederne er næsten uendelige!

Alle vores brugerdefinerede senge kan bestille og tilpasse med mere end 300 kombinationer af farver, stoffer og tilbehør (læder, imiteret læder, vaskbart stof, vandafvisende stof, vævet med Swarovski).

De jern senge du kan også tilpasse med farve efter kundens behov.

Desuden kan alle produkter blive forstærket med valgfri nyeste teknologi såsom farve terapi, LED loftslys placeret under side fascia at belyse gulvet, når han kommer ud af sengen.

Viadurini tilbyder tilpassede senge til overkommelige priser, helt lavet i Italien, høj kvalitet håndlavet i sin fabrik.

De risers af sengene er lavet nemmere, da alle dobbelt stempel med gas og er udstyret med en sikkerhedsmekanisme, der forhindrer utilsigtet lukning.

Alle produkter leveres med polstring, isenkræmmere lavet i Italien, stål vinkelbeslag og monteringsvejledning.

I 2015 indså vi den største seng i Europa for en klient Trento (210x280cm med manuelle løft og opbevaringsboks).

Vi leverer over hele verden selv med specialkøretøjer og dedikerede logistik.

Kontakt os og forklare dine behov ved at skrive til info@viadurini.dk

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige oplysninger og cookies