Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Skræddersyede Senge - Made in Italy

Skræddersyede senge i træ, polstret eller smedejern til soveværelset med et Made in Italy-design.

Vi fremstiller skræddersyede senge i smedejern, træ og polstret med eller uden containere af nogen størrelse, både i højde og bredde, med faste net, med manuelt assisteret og elektrisk løft og med øget kapacitet.
  1. Se alle de modeller, du finder i denne kategori
  2. Udfyld formularen, der angiver navnet på den seng, du har valgt, eller ring til os på 0541-623760
Vi er i stand til at realisere enhver størrelse af enkelt-, dobbelt- og king-size senge til voksne og børn med kasse, mezzanin, baldakiner, ortopædiske senge, ekstraseng, sammenklappelig seng, seng med forstærket mesh osv. I denne kategori finder du nogle af de modeller, hvorfra vi kan oprette og tilpasse tilpassede senge efter dine behov, men vi inviterer dig til at kontakte os, fordi mulighederne for tilpasning næsten er uendelige!

Alle vores specialfremstillede senge kan bestille og tilpasse med over 300 farvekombinationer, tekstiler og tilbehør (læder, øko-læder, stof, vaskbart stof, vandafvisende stof, stof med Swarovski). Jernsengene kan også tilpasses efter den farve, som kunden anmoder om.
Desuden kan alle produkter beriges med den nyeste teknologi, der er valgfri, såsom kromoterapi, høflighed af ledede lys placeret under sidefascien for at belyse gulvet, når du stiger op af sengen.

Viadurini tilbyder dig specialfremstillede senge til overkommelige priser, helt fremstillet i Italien, håndlavet i høj kvalitet.
Alle produkter er udstyret med polstring, jern fremstillet i Italien, hjørnestøtter i stål og monteringsinstruktioner.
Kontakt os og forklar dine behov ved at skrive til info@viadurini.dk