Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Hej DMP 200 elektronisk smart batteri design vandhane

Kode: HELLO200
kr 3.586,77 kr 4.483,46 -20%

madein_italy

- +
Foranstaltninger
Højde 270 mm x 195 mm Barrel
Leveringstider
4/6 arbejdsdage * Leveringstiden kan stige, hvis produktet ikke er på lager.
 DMP Electronics
Hej DMP 200 elektronisk smart batteri design vandhane
Hej 200 er forbløffende ny opfindelse, er det første apparat i køkkenet, hvad du har brug for mere. Måske har du aldrig tænkt på, men det værktøj, du bruger mest i køkkenet er på tryk
Hej 200 er den elektroniske hanen par excellence, det er født af fusionen af ​​kreative italienske tradition og innovationsevne, altid kendt og værdsat i hele verden for stil, design og respekt for naturen, foruden 'fokus på sikkerhed i hjemmet og på arbejdspladsen.
Takket være Dual Sensor, til stede på dette fantastiske produkt, Hej 200 er en 100% no-touch-vandhane, der leverer vand kun, når du har brug for at have en umiddelbar og håndgribelige besparelser på din regning!
Hej 200 er i stand til at sikre en vandbesparelse på 50%, takket være dens fremragende vandforvaltning og dets maksimale dispensering effektivitet, medbringende skønheden af ​​teknologi og bevæger sig væk belastningen af ​​vandspild - 50%.
Dette produkt blander skønhed elektronik med smukke omgivelser. Hej 200 er den smarte vandhane, der omfatter dig, følger dine bevægelser ved at åbne vand, når behov og lukker automatisk, når der ikke længere er brug for. Aktiver det uden at røre den, selv med hænderne fulde og uden våde dem, en simpel gestus med hånden som en hilsen til at levere vand, Hej, ja!
Produceret af DMP helt i Italien, er dette et produkt af høj kvalitet, udsat for utallige og streng kvalitetskontrol test.
Det er kendetegnet ved bløde, flydende linjer, bugtet kurver og tidløst. Hej 200 trækker forsigtigt fremtiden for vand i en ideel former fra absolut perfektion. Med glamour!
Hej dit liv lettere. Ved hjælp af intuitiv fordi du skal gøre er at komme tættere, takket være Dual Sensor der registrerer din tilstedeværelse og straks reagerer på din anmodning om vand, giver det kun så længe som nødvendigt.
Den er testet på dine håndbevægelser i køkkenet og er kalibreret for din bekvemmelighed hver daglige indsats, det kræver ikke særlig vedligeholdelse og installeres meget enkelt, som enhver vandhane.
Hej 200 aldrig efterlader dig: nøddrift giver dig fuld manuel åbning i fravær af energi og i tilfælde af lave batterier.
Produkt, der blander sig design, funktionalitet og økologisk bevidsthed!
Hej fås i flere finish, en samling af trendy farver til et design, der ikke overse nogen detaljer, med forkromet base og tønde i den farve du ønsker: fra dyb sort til den reneste hvide, gennem charme og glans af metallerne. Og for dem, der elsker farver, til et valg af RAL-farver og den særlige limegrønne lever for at smage køkkenet.
Hej 200 en juvel i dit hjem, 100% fremstillet i Italien. Tag det i dit hjem og vælge den finish, der bedst repræsenterer dig!
DESIGNER: Diego Ferrante

Sådan bruger du:
- For at åbne og lukke, bølge din hånd foran den forreste sensor; Hvis venstre åben, Hej 200 lukker automatisk efter 3 minutter.
- For at åbne, placere dine hænder eller en beholder til den vertikale sensor; lukning er øjeblikkelig, når du er væk. Et enkelt tryk og du forstår fluen.
- Hej 200 intelligent styrer strømmen af ​​vand, at blive aktiv, når du nærmer dig og fra på når du går væk, men hvis det er nødvendigt også kan øge dispensering tid: On-Off sensor tillader udstedelse af et længere jet selv i dit fravær, tænker at slukke automatisk efter 3 minutter.

funktionelt design
- Raffinerede, ergonomiske linjer
- Intuitiv og nem at bruge
- De forenklede daglige Gestures

vandbesparelser
- Optimeret styring af vand
- For at maksimere levering effektivitet
- Reducere brændstofforbruget med op til 50%

brændstoføkonomi
- Mindsk udgifter regninger
- Minimum energi Brug
- Skift batterier kun hver 3 år

FUNKTIONER:
- On-Off sensor: Den aktiveres, når den forreste del af den tilgang og er nyttig til at levere vand og til fyldning containere
- Eco-Flow Sensor: registrerer nærmer nedefra, hvilket gør den ideel til at vaske hænder eller vaske elementer, frugt eller grøntsager
- Roter 360 °: Giver fuldstændig handlefrihed, med ubegrænset rotation til at dirigere strålen, og til brugervenlighed selv for venstreorienterede
- Vand Mixer (blande vand): Justerer temperaturen i en fornuftig og gradvis at tillade manuel åbning i fravær af energi

TEKNISKE HELLO 200:
- Elektronisk kredsløb med en DMP Dual Sensor Technology
- Rækkevidde af sensorer kan indstilles fra 5 til 25 cm
- Strømforsyning med 2 alkaliske 1,5 V Størrelse AA
- Emergency drift i tilfælde af lave batterier
- Meddelelse batterier udledes via lysdioder på forsiden sensor
- Autonomi batterierne: 3 år til et gennemsnit på 200 aktiveringer om dagen
- Forkromet messing krop indeholder elektronik, batterier og magnetventil
- Microchip programmeret til perfekt kontrol af software-funktioner
- Anti-forbrug funktion med dispenseringshoved åbning fortsætter i 3 minutter
- I alt 360 ° rotation af stangen på alle modeller

Disse produkter har høj kvalitet funktioner:
100% italiensk design
100% italiensk teknologi
100% in-house design
100% testede produkter
100% ikke-giftige materialer
100% CE certificerede produkter og HACCP
100% fremstillet i Italien


DMP Electronics er en virksomhed, der har på hjerte beskyttelse af vandressourcerne med henblik herpå alle sine projekter er designet og udviklet med det specifikke funktion at beskytte den økologiske arv og forsvare sundheden for vores planet. De troede derefter af et nyt system, der kunne bidrage væsentligt til besparelse i vandforbrug, den sande kilde til liv og en stadig godt mindre tilgængelig i verden. DMP Electronics ønsker at være i stand til at forsyne markedet med uendelige løsninger til bevarelse vand, gennem en sikker, effektiv, pålidelig, lavet med lidenskab, dygtighed og teamwork.
DMP Electronics tilbyder derfor løsninger for at spare vand beton, øjeblikkelig og meget betydelig: op til '80% mindre end konventionelle manual vandhaner med drejeknapper.
Alle DMP Electronics produkter forsyningskæden, fra design til fremstilling af prototyper, fra oprettelsen på prøve, det er helt udviklet i virksomheden i Italien, og dette er synonymt med høj pålidelighed.
Virksomheden DMP Electronics udgiver for alle sine produkter til EF-overensstemmelseserklæringen, HACCP, DM 174/04 og ACS (fødevarevirksomheder regler), certifikater, der kan kræves. DMP Electronics har også implementeret et kvalitetssystem certificeret virksomhed og er UNI EN ISO 9001 siden 1999.

For nylig viste produkter

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige oplysninger og cookies