Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Have liggestol, at indstille din udendørs

Denne del af vores hjemmeside er dedikeret til præsentationen af ​​haveens  liggestol, en møbel, der ikke kan gå glip af i din have, og det vil give dig søde øjeblikke med afslapning.

Solsenge er en kæle til din krop. De svage ryg og bløde puder får dig til at føle at du er på ferie. Materialerne, som de er lavet til, er mange. Vi har træ liggestol lavet af teak træ for at give et klassisk tryk på din udendørs, i aluminium med en blød polstring i puderne for et let møbler og moderne design og polyethylen til dem der elsker de farverige og originale møbler.
Også blandt de modeller, vi tilbyder, finder du let foldbar og stabelbar liggestol til dem, der ønsker at optimere deres rum og justerbar lounger, der giver dig den perfekte position til afslapning. Med os kan du finde enhver løsning og farve du foretrækker. Alle produkter, der præsenteres i kataloget, er lavet af materialer af høj kvalitet og er resultatet af et omhyggeligt valg af vores medarbejdere, som altid har øje med design.

Husk at du uden tvivl finder os til din rådighed. Det vil være en fornøjelse for os at hjælpe dig med at vælge den udendørs liggestol eller havens seng i den moderne eller klassiske stil, der passer til dig! Oplev vores tilbud og køb det moderne design solseng på dine drømme online!

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige Oplysninger og Cookies