Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

haveborde og udendørs design udvides

Sommeren er på vej, og vi har et stort ønske om at invitere mange venner til en dejlig middag i vores velplejet have eller en forfriskende aperitif på terrassen. Den perfekte løsning? En praktisk have extension bordet! Takket være udvidelser komfortable sider eller flytbare overflader haven udvidelse tabeller kan også rumme uventede gæster.

I et snuptag forvandle din tabel for en perfekt udendørs brug.

Materialerne mest bruges til at realisere de strækbare udendørs borde er forskellige, men de mest almindelige er plast, træ, aluminium og jern. For en årgang virkning, klassisk eller smarte chabby den mest egnet materiale, men også den mest værdifulde er træ, specielt behandlet til »udvendig, for således at opretholde sin glans og kvalitet i tid. Faktisk de teak træ tabeller er blandt de mest resistente og egnet til udendørs brug, ud over at være meget elegant.

For dem, der foretrækker en mere praktisk, let løsning kan vælge mellem mange typer af tabeller i plast eller harpiks forlænges. Et valg, der vil vare intakt i mange år og behøver ingen særlige forholdsregler. For dem, der ønsker at give et moderne snit, selv i sin udendørs og i stedet har han en terrasse, gårdhave eller veranda kan også vælge en udvidelse bord i smedejern med hærdet glasplade.

Eksklusiv har en tabel udvides aluminium eller jern, fordi det vil give din udendørs drømmende atmosfære.
Hvis du elsker design som os, vil valget helt sikkert falde på en udendørs bord lavet af aluminium som talenter , italiensk mærke kendt for designprodukter af høj kvalitet eksterne

Vi kan finde nogen foretrukne løsning, alle produkter, der præsenteres i kataloget er lavet med materialer af høj kvalitet, og er resultatet af omhyggelig udvælgelse foretaget af vores personale. Husk, at for enhver tvivl, vi står til din rådighed.

Det vil være en fornøjelse for os at hjælpe dig med at vælge den tabel fra haven eller terrassen moderne eller klassisk udvides der er det rigtige for dig!

Oplev vores tilbud og købe online sikkert haven udvides bord af dine drømme!

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige oplysninger og cookies