Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00 - Service til levering af gulve og montering tilgængelig i hele Danmark
  • 0
  • 0

Håndvask support på Arco i Basalt Black Manado

Kode: ISLAARCBA
kr 5.391,34 kr 7.195,91 -25%
complimenti
- +
Leveringstider
7/14 arbejdsdage * leveringstiden kan stige, hvis produktet ikke er på lager
Produkt vægt
65,00 kg
Viadurini Collezione Bagno
Håndvask køkkenbordet lavet af sort basalt arch.
Dimensioner: 40 x 100 x H 12 cm
boxy og kantede geometrier til håndvaske fremstillet med linjer retro smag, fås i forskellige typer af marmor og ædelstene.
BASALT
Basalt er en extrusive vulkansk sten, skyldes udsivning af magma fra lithosfæren. Reduktionen af tryk og hurtig afkøling i kontakt med jordens atmosfære har standset krystallisationsprocessen, giver denne sten en meget kompakt struktur med pasta af mikrokrystallinsk mørk eller sort farve med et relativt lavt indhold silica. Den mørke farve kommer fra de karakteristiske træk ved ultrabasic magma, hvorfra den stammer. Den basalt består hovedsageligt af jern og magnesium silikater, calciumphosphat plagioclase og pyroxen.
Den basalt har fremragende tekniske egenskaber ikke er underlagt ændring, en høj grad af kompakthed med fremragende modstandsdygtighed over for mekanisk belastning og stød, fryse-tø lav og høj skridsikkerhed.

Den egenskab ved de natursten er tilstedeværelsen af forskellige marmorering, farver og nuancer, samt tilstedeværelsen af små "mikro tårer" og huller, som ikke skal betragtes defekter, men en del af naturlighed de produkter fremstillet med disse materialer. Overfladen perfektion er opnåeligt kun harpiks eller keramiske produkter, lavet med industrielle processer. Af denne grund, i den sidste fase af fremstillingen af dræn og brusekar, for visse typer af sten (som i sagens natur er af mikro revner og huller) produkter er underlagt en kontrolprocedure, og huller eller mikro revner perfektioneret ved blanding af harpiksen med resterne af pulver af samme sten.
RENGØRING TIL skåle og fade bruser NATURAL STONE
Til daglig rengøring af alle naturlige sten, absolut anbefale udelukkende med vand, eller produkter neutrale rengøringsmidler til natursten Vandbaseret og ingen andre syre-baserede produkter, som kan ødelægge strukturen og stenen supericie i et par uger!
BEHANDLING
Det er strengt nødvendigt at fortsætte med ved behandling Ved at installere, fra derefter gentage med jævne mellemrum, afhængig af brug og vandets hårdhed. Det kan bruges KUN et produkt til natursten at beskytte stenen over tid.
Viadurini.it med sin eksklusive samling Viadurini Bath Collection, tilbyder d 'møbler til badeværelset med originalt design og usædvanligt. Vaske appogio runde, rektangulære, elliptiske ... synker pyramide kolonne, cylindrisk, brusere og mere. En samling, hvor naturen regerer suverænt. Alle elementer, der tilbydes er lavet af naturlige sten, ædle korn og farvenuancer, bevidst overladt til deres fascinerende rå tilstand.

Hvorfor købe:
  • fremragende kvalitet / prisforhold
  • oprindelige design
  • marmor og natursten
  • eksklusiv kollektion Viadurini

Produkter, der kan være af interesse for dig

For nylig viste produkter

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige Oplysninger og Cookies