Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Hængende jernlampe med håndlavet bomuldssnor fremstillet i Italien - Ufo

Kode: UFO1
kr 2.910,65 kr 4.045,86 -28%
Moms er inkluderet

madein_italy

- +
Materiale
Jern
Leveringstider
15 arbejdsdage
Viadurini Lighting

Håndlavet pendel i jern med strømkabel i sort bomuld Fremstillet i Italien.

Denne ophængslampe har en jernstruktur af cortenfinish , der giver produktet et rustikt præg og en sort bomuldsledning med fastgørelsesbase til loftmontering.
Håndlavet i Italien , denne lampe er lavet af kvalitetsråmaterialer, der sikrer et solidt og robust slutprodukt med et vidunderligt vintage design .
Den stil, der adskiller denne artikel, er enkel og klassisk, men revideret i en moderne nøgle for at give liv til et objekt, der er i stand til ikke kun at repræsentere en simpel lampe, men også et ægte dekorativt supplement, der er i stand til at revolutionere udseendet på et rum, selv når det ikke er tilfældet.
Valget af den rigtige type lampe inde i huset er af grundlæggende betydning for at skabe den mest passende atmosfære, der er i stand til at gifte sig perfekt med resten af miljøet og hjælpe med at berige dets æstetik. Hængende lamper repræsenterer utvivlsomt en kategori af tilbehør, der erobrer centrum af opmærksomhed inde i rummet og bliver hovedpersoner med hensyn til størrelse og design.

Lampe / stikkontakt: E27 230V

Tilgængelige størrelser :

  • diameter 40 x H 100 cm;
  • diameter 25 x H 100 cm.
NB: pære ikke inkluderet.

Produkter, der kan være af interesse for dig

For nylig viste produkter