Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00 - Service til levering af gulve og montering tilgængelig i hele Danmark
  • 0
  • 0

Fiam Veblen Ny barok spejl væg design lavet i Italien

Kode: NEWBAROQUESAG
kr 24.309,49

madein_italy

- +
Foranstaltninger
L.128xP.5xH.180cm
Leveringstider
3/4 måned * i leveringstider kan stige, hvis produktet ikke er på lager.
Fiam Italia Veblén
Fiam Veblen Ny barok spejl væg design lavet i Italien
Designer: MARZIA OG LEO DAINELLI
Spejl formet væg bestående af en ramme i smeltet glas ved høj temperatur 6 mm retroargentato med reliefdekoration. Fås i røgfyldte eller bronze finish. Plane spejl 5 mm tilgængelige i neutrale finish, røget eller bronze. Bageste ramme i lakeret metal. Mulighed for at vedhæfte vandret eller lodret.
Spejlet Ny barok præsenterer en luksuriøs og raffineret design, og er designet og fremstillet udelukkende i Italien af kendte designere.

GARANTI: FIAM er certificeret UNI EN ISO 9001: 2008
Overholdelse af denne standard for henvisning tillader FIAM at opnå de højeste kvalitetsstandarder. En af de direkte beviser er sporbarhed af sine artefakter: FIAM hvert produkt bærer en uudslettelig decal, brændes ved meget høje temperaturer, i hvilket der er rapporteret i tillæg til corporate brand, en kode, der tillader at rekonstruere hele sin produktionscyklus.

historien
Historien om Veblen født langt væk i tid, en masse design kultur fra 'Italien, hvis rødder, forbundet med elegance, smag for skønhed, all'artiginalità, påvirket smagen af møbler, om nye regler og indtaste at gøre den imaginære del af jet-set.
Med krystal materiale af de ældste i menneskets historie, har altid været synonym med komfort og stil til sin ejer, fra aristokratiske familier portrætteret i egyptiske hieroglyffer med deres glas smykker, Fiam erobre de mest berømte huse af verden, bliver grobund for ideer de mest prestigefyldte designere og mærke er anerkendt af en særligt opmærksomme og raffineret offentlighed.
Veblen del af historien skrevet af Livi familie på glas og krystal, knowhow opnået på de eksklusive former og bliver nu udtrykker ønske om dem, der ønsker at berige deres liv med ædle møbler, der formidler elegance med vægt.
Veblen er etableret i den prestigefyldte indstilling af Villa Miralfiore, femtende århundrede palæ, gendannet til sin tidligere pragt af Livi familie, hvor blandt stuk, fresker og dekorationer til livet charme Veblen. Fra dette sted, rig på kultur, kunst og godt liv, født symbolet og navnet Veblen: den hermelin, et dyr symbol på renhed og adel royalty, blev opdaget under restaureringen af Villa, navnet var inspireret af de mystiske legender, der omgiver den.
Hvem vælger produkterne tilegner fragmenter af tidløse traditioner og viden.

Designer
Der er mange store navne i designverdenen, der gennem årene har samarbejdet og samarbejder med FIAM oprettelsen af buede glas møbler.
Disse underskrifter, blandt de mest prestigefyldte og eklektisk panorama af italienske og internationale design, FIAM valgte at forlade et uudsletteligt præg på historien om møbler med et unikt design og unik hugget ind i glasset.

For nylig viste produkter

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige Oplysninger og Cookies