Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00 - Service til levering af gulve og montering tilgængelig i hele Danmark
  • 0
  • 0

Fiam Italien Plie tonet glas design bord og træ lavet i Italien

Kode: PLIEL
kr 29.052,08

madein_italy

Tjenester i forbindelse med produktet

- +
Leveringstider
* 4/5 ugers leveringstid kan stige, hvis produktet ikke er på lager.
Fiam Italia Spa
Fiam Italien Plie tonet glas design bord og træ lavet i Italien
Designer:
STUDIO KLASS
Tabel sammensat af to baser i formet buet glas 12 mm, røget færdig; trægulv spatel i hånden med Ecomalta til Clay farveeffekt materiale. Tooling typen materiale. Spisebordet fra Plie kombinerer funktionalitet med en stærk æstetisk og dekorativ effekt. Det er et møbel til at blive hovedperson i det miljø, hvor det er installeret.
Designet og helt bygget i Italien.
Fås i forskellige størrelser.

GARANTI: FIAM er certificeret UNI EN ISO 9001: 2008
Overholdelse af denne standard for henvisning tillader FIAM at opnå de højeste kvalitetsstandarder. En af de direkte beviser er sporbarhed af sine artefakter: FIAM hvert produkt bærer en uudslettelig decal, brændes ved meget høje temperaturer, i hvilket der er rapporteret i tillæg til corporate brand, en kode, der tillader at rekonstruere hele sin produktionscyklus.

Italiensk Producent: FIAM
Der er mange store navne i designverdenen, der gennem årene har samarbejdet og samarbejder med FIAM oprettelsen af ​​buede glas møbler.
Disse underskrifter, blandt de mest prestigefyldte og eklektisk panorama af italienske og internationale design, FIAM valgte at forlade et uudsletteligt præg på historien om møbler med et unikt design og unik hugget ind i glasset.

FIAM, kultur af glas
Glas er et magisk og evigt materiale, som om han havde en iboende hellighed. Grundlæggeren af ​​Fiam har accepteret udfordringen af ​​dette materiale, da han var dreng gør det praktisk talt en mission. Lagde grunden til et projekt, der syntes usandsynlig til sin oprindelse; at blive glaspladen i et materiale
hovedperson i indretning. Charme og poesi, her er hvad transmitterer glasset. Charmen af ​​en tidløs materiale. Poesi er forfængelighed af et materiale, der kan reflektere, hvad der er omkring os og øge vores synspunkter på virkeligheden.

Designere og udmærkelser
Fiam
Italien er gentagne gange blevet anerkendt globalt som et selskab med kvalitet og innovation, som det fremgår af de talrige priser modtaget rettidigt, blandt andet Golden Compass Award for Lifetime Achievement og Leonardo italienske Kvalitetspris. Det Gyldne Kompas Award er den ældste og mest autoritative globale designpris, etableret i 1954 af Gio Ponti. Fiam har opnået den karriere i 2001, da et firma, der har udmærket sig med anerkendelse og prestige i design, produktion og forskning. I 2015 Leonardo-udvalget, som i over tyve år anerkender og belønner talent af mennesker og virksomheder til at give relevans for mange ekstraordinære kvalitet af Produceret i Italien, han har tildelt Fiam Leonardo italienske Kvalitetspris som et firma, der har stået for innovation og kvalitet af kombineret produkter med en stærk international outlook, salg og produktion.

Glasset: et symbol på fremtiden for øko
Glas er naturen. Den består overvejende af sand og kalk. Det er steril, ugiftig og ikke frigiver skadelige stoffer. Glasset er evig og kan genbruges i det uendelige uden spild. FIAM Italien værdsætter dyder glasset gennem sine produktionsprocesser, der finder sted i fuld respekt for miljøet.

Ikke kun huset, men også kontor
FIAM, altid opmærksomme på ændringer i smag og livsstil, selv intervaller af I møblering Home / Office. Med sine kreative linjer er ved at undersøge nye muligheder
miljøet, i overensstemmelse med dens "filosofi" business, udtrykt med lidenskab i det ekstreme strenghed af designet og konstant teknologisk innovation. Arbejdsbordet bliver til "vejledende element" i de forskellige behov og situationer: for skrivebordet derhjemme, som en spiller i en stilfuld udøvende kontor, midt i et vigtigt møde rum; i en meget bred bred vifte i størrelse og stil, som harmoniserer de mange møblering af Fiam Collection. De foreslås prøver lige fra Rialto klasse model "minimal", det samlede omfang af Rialto L versionen; Graph skrivebord, teknologisk udtryk for vores tradition, Atlas skrivebord skåret i hånden af ​​håndværksmestre Fiam.

For nylig viste produkter

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige Oplysninger og Cookies