Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00 - Service til levering af gulve og montering tilgængelig i hele Danmark
  • 0
  • 0

Fiam Italia - Passionen for Design - Spejle og Borde

Glas er hovedpersonen i designborde og spejle. En elegant og raffineret stil til boligindretning

Fiam Italia blev grundlagt i 1973 med det formål at gøre glas hovedperson i design verden gennem oprettelsen af ​​buede glasindretning elementer.

Den elegance og forfining, at glas og krystal diffunderer i et miljø, har altid været i centrum for forskning fra Fiam-familien, Livi grundlægger. En særlig hjælp i denne vej for vækst og udvikling af innovative og unikke tilbehør til indretning har også indirekte givet det det prestigefyldte hovedkvarter for Villa Miralfiore, en inspiration fra det femtende århundrede, takket være sine dyrebare fresker og dekorationer til Fiam og Véblen kollektionerne .
Ved at vælge Fiam-produkter bruger kunden ikke kun et unikt møbel, men også fragmenter af gamle traditioner og viden.

Blandt vores forslag finder du: Macramé-sofabord med spundet glasbase og røget eller ekstralight glasbasis, uddelt i Young & Design Award-konkurrencen, udvidelige borde af Rime- design, der er fremstillet ved at kombinere glasset med træ- og vægspejle af de rige af Pop dekorationer til det største Dorian spejl.
En kvalitetsgarantiindsamling, der forbedrer møbler designet og fremstillet for hånd i Italien!

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige Oplysninger og Cookies