Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00 - Service til levering af gulve og montering tilgængelig i hele Danmark
  • 0
  • 0

Fast outdoor lifestyle - de Bedste Møbler til din Udendørs

Design havestole og afføring i aluminium, håndlavede udendørs borde og sofaborde lavet i Italien

Fast outdoor lifestyle: "Vi giver form til fornøjelsen af ​​at leve i det fri!"
Dette er ordene fra grundlæggeren af ​​dette firma grundlagt i 1995 med det formål at skabe en ny generation af udendørs møbler. Med udgangspunkt i dette koncept har de udviklet forskning for at finde et alsidigt materiale, der passer godt sammen med de nye højteknologiske stoffer.

Deres bestseller er helt sikkert den "Forest" samling, der er født af samarbejdet mellem to italienske designere, der i centrum lagde ideen om en æstetik i spidsen sammen med vigtigheden af ​​100% lavet i italiensk håndværk.
Skovkollektionen er inspireret af naturen og dens former for at skabe stole og lænestole med et unikt design. Materiale valgt til at gøre dem ekstruderet og støbt aluminium.
Kort sagt, et stadigt skiftende selskab, der aldrig har stoppet, søger også samarbejde med internationale designere. Blandt de hurtige samlinger finder vi: "Aikana", "Easy" og "Mediterraneo". For dem er forskellige materialer blevet brugt, herunder aluminium, sten og træ. Ud over den absolutte nyhed af det nye "træ effekt" materiale, 100% genanvendeligt og sammensat af naturlige fibre. En særlig opmærksomhed på miljøet kunne ikke mangle i et selskab så velinformeret med nyhederne.

I Aikana-samlingen finder du for eksempel individuelle og modulære elementer med en ekstruderet og støbt aluminiumsstruktur bestående af sofaer, lænestole og borde, der gør din udendørs unik.
Lad dig blive fascineret af møblerne i den hurtige samling til din have, de vil give dig mulighed for at udtrykke din personlighed med det maksimale æstetiske og funktionelle komfort. Oprettelse af miljøer i harmoni med naturen, der inviterer total afslapning i ensomhed eller i selskab.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige Oplysninger og Cookies