Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00 - Service til levering af gulve og montering tilgængelig i hele Danmark
  • 0
  • 0

Fast Forest aluminium haven lænestol lavet i Italien

Kode: FOREST2
kr 3.695,32
Enhedspris

madein_italy

Minimum ordremængde 4 varer
- +
Materiale
aluminium
Foranstaltninger
L56 x P56 x H80 cm Hs68 cm
Leveringstider
4 uger
Fast Outdoor Lifestyle
Fast Forest aluminium haven lænestol lavet i Italien
Skoven af Fast udendørs lænestol i malet aluminium, fås i tre farver: pastelblå, koralrød og salvegrøn. Vælg den der passer til dig!
For optimal komfort er komfortable sædehynder tilgængelige, ikke inkluderet i prisen. Hvis du ønsker at købe dem, skriv venligst til clienti@viadurini.it.

ADVARSEL: Aluminium kræver ingen vedligeholdelse. De almindelige rengøringsoperationer skal udføres med vand og neutral sæbe med en blød klud, idet man undgår brug af syrebaserede slibemidler og opløsningsmidler.
Takket være en bestemt behandling af overfladerne er det bemærkelsesværdigt resistent overfor atmosfæriske stoffer, det er nemt at håndtere, det kan blive beskadiget af rust og det er endelig genanvendeligt.

Viadurini er en officiel forhandler, og vi kan forsyne dig med alle produkter fra FAST kollektionen. Spørg os om råd eller kontakt os for at finde ud af den personlige pris!

For nylig viste produkter

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige Oplysninger og Cookies