Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Vandhaner og Elektroniske Vandhaner - Made in Italy Photocell

Elektriske vandhaner med funktionel design og moderne eller klassisk stil med integreret vandbesparende system.

Træt af din sædvanlige traditionelle vandhane, der fortæres af tiden? I så fald råder vi dig til at tage et kig på de mange forslag til elektroniske designhaner, der er foreslået i vores online butik! Hvorfor vælge en elektronisk vandhane? Enkelt: det kombinerer design og funktionalitet og skaber et innovativt, praktisk og raffineret produkt. Det sidste stykke klasse for hjemmemiljøet.

Du kan finde elektriske vandhaner, der takket være sensoren eller fotocellen tillader en mere økonomisk brug af vand og et mere moderne design.

Hvis de fortalte dig, at nylige undersøgelser har testet, at den eneste handling ved at vaske hænder med en traditionel vandhane generelt bruger 6 liter vand, ville du tro det?
Du ville bestemt blive drevet til at fremskynde handlingen. Alligevel takket være elektronisk vandhane teknologi kan du vaske hænderne med ekstrem ro. Dette skyldes, at det vandbesparende system, der er oprettet af meget præcise sensorer, kun åbner vandet, når det er nødvendigt. Og for at gøre det, bare en gestus med din hånd, så enkel som en hilsen. Så du behøver ikke engang at beskidte de elektroniske vandhaner, der altid vil være lyse. De samme undersøgelser har fundet, at det kun tager 1 liter vand at vaske hænder med en elektronisk vandhane! 5 liter vand sparet.

Brug et par minutter på at sammenligne de forskellige tekniske funktioner, der tilbydes af de elektroniske vandhaner i vores online butik med de bedste mærker som Paini og Dmp Elettronics, og vælg efter størrelsen og typen af din vask og den brug, du skal bruge til det , det design, du bedst kan lide.

Hvis du er i tvivl eller bekymring, kan du kontakte os uden forpligtelse, hjælper vi dig med at vælge din elektroniske designhane.