Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Vandhaner og haner Elektronik

Træt af din sædvanlige traditionelle tap forbruges af tid? Hvis det er tilfældet, anbefaler vi at du tager et kig på de mange forslag af elektroniske design vandhaner tilbydes i vores online butik!

Hvorfor vælge en elektronisk vandhane? Simpelt: kombinerer design og funktionalitet ved at skabe en innovativ, praktisk og stilfuld. Den sidste klasse blokken for hjemmet.

Hvis du fik at vide, at de seneste undersøgelser har testet den enkelt handling for at vaske hænder med en traditionel tap typisk bruger mindre end 6 liter vand ville du mener?

Du ville blive skubbet helt sikkert fremskynde handling. Alligevel takket være teknologien af ​​elektroniske vandhaner, kan du vaske dine hænder meget langsomt. Dette skyldes, at vandbesparende system, skabt af yderst præcise sensorer åbner kun vandet, når det er nødvendigt. Og for at gøre det, han netop viftede med hånden, så simpelt som en hilsen. Så du behøver ikke plamage selv elektronisk passende, at der altid vil skinner.

De samme undersøgelser har fundet, at vaske hænder med en elektronisk hanen bruger kun 1 liter vand! Med 5 liter vand gemt.

Tag et par minutter til at sammenligne de forskellige tekniske egenskaber, der tilbyder elektroniske armaturer i vores online shop de bedste mærker Paini og Dmp Elettronics og vælge afhængigt af størrelsen og typen af din vask og brug, at du bliver nødt til at gøre, det design, som du bedst kan lide.

Hvis du er i tvivl eller bekymringer, kan du kontakte os uforpligtende, vil vi være glade for at hjælpe dig med at vælge din elektroniske design vandhane.
 

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige Oplysninger og Cookies