Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Design udendørs lænestol med Cleo Talenti aluminiumsramme

Kode: CLEALUPLIV
kr 15.399,57
Moms er inkluderet
Viser muligheder:

- +
Foranstaltninger
h.tot 65 cm x h.seat 40 cm x L.110 cm x Prof.100 cm
Leveringstider
15 arbejdsdage
Talenti
Design udendørs lænestol med Cleo Talenti aluminiumsramme
Cleo er en original haven lænestol, der er en del af ikon samlingen af Talenti. Ikonlinjen er synonym med geni, kreativitet og stil. Produkter med et elegant udseende, født af samarbejdet med internationale designere. Ikon indeholder produkter udviklet til udendørs brug, men også perfekt til at dekorere prestigefyldte interiører.
Cleo lænestol er kendetegnet ved en malet aluminiumsstruktur, fås i hvid eller dov grå, polstret i stof fås også i to forskellige versioner afhængigt af den valgte struktur: grå eller hvid. Den komfortable polstring er lavet af "Quick Dry Foam", anti-fugtighed og antimikrobielt materiale. Den særlige åbne cellestruktur i Quick Dry Foam garanterer glidning af vand og en meget hurtig tørring, der forhindrer dannelsen af mug. Dækningen er aftagelig, nem at vaske og modstandsdygtig over for atmosfæriske midler.
Dekorer dine ydersider med denne fantastiske og komfortable lænestol!
Designer : Marco Acerbis
Se farveskemaet og angiv koden for den ønskede farve i den relevante boks.

De 45x45 cm dekorative puder er ikke inkluderet i prisen. For at modtage dem anmode om et citat til: clienti@viadurini.it

NB : For yderligere beskyttelse anbefaler vi brugen af beskyttelsesdækslet, der er tilgængeligt efter anmodning. For at anmode om det, anmode om et citat fra: clienti@viadurini.it

DEKK :
Lavet med en koblet i 3 lag. De to ydre lag er lavet af propylen og har både en æstetisk og en beskyttende funktion af den indre membran. Den indre membran er det tekniske stof, der udfører det meste af arbejdet og har egenskaber ved luftpermeabilitet og uigennemtrængelighed.
- Stofsammensætning: polypropylen
- Vægt af stoffet: ca. 170 g
- Tåremodstand (søm): N (MD) 180-EN1210-1 standard
- Modstandsdygtighed over for vandindtrængning: 1200 mm - EN 1928 standard
- Luftgennemtrængelighed l / (mq-s): EDANA-standard 140,2-99
- Vanddamptransmission: Sd-værdi m 0,051- standard EN 12752
- Beskyttelse mod UV-stråler 500/1000 timer
Vask : sæbe og vand, ingen maskine eller kemisk rensning.

Vedligeholdelse:
For yderligere beskyttelse anbefaler vi brugen af specielle omslag om vinteren, om aftenen eller i tilfælde af hyppige regn.
Dacronpuderne skal beskyttes straks i tilfælde af regn for at forhindre dannelsen af mug.
Vask stofpudene med en normal cyklus ved en maksimal temperatur på 40 ° C.
Må ikke renses.
Tør ikke stoffet med elektriske apparater og stryg ikke.

Talenti er et selskab, der er kendetegnet ved dets kreativitet og innovation kombineret med tradition . Det skaber tilbehør til en raffineret og trendy udendørs , nuværende produkter, der perfekt kombinerer kvaliteten af håndværk og industriens teknik. Talenti undersøger og forventer markedsudviklingen, og praler i dag med en bred vifte af unikke og fængslende metalprodukter. Talenti artikler er underkastet omhyggelig kvalitetskontrol og konstant opmærksomhed på detaljer. Alsidighed er nøgleordet, der opsummerer Talentis evne til at bevæge sig elegant mellem indvendig og udvendig.

Produkter, der kan være af interesse for dig

For nylig viste produkter