Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00 - Service til levering af gulve og montering tilgængelig i hele Danmark
  • 0
  • 0

Connubia Academy Calligaris stol moderne design lavet i Italien, 2 stk

Kode: ACADEMY1664
kr 2.351,57

madein_italy

Tjenester i forbindelse med produktet

- +
Foranstaltninger
L 44,5xP 51xH 83 (45) cm
Leveringstider
* 20 arbejdsdage leveringstid kan variere, hvis produktet ikke er på lager
Connubia by Calligaris
Connubia Academy Calligaris polypropylen stol Made in Italy, 2 stk
Stol Academy model med skal fremstillet af polypropylen (strukturel polimerocomposito med mineralsk fyldstof) trykt med co-injektion med 35% af genanvendt materiale. Formen af ​​sædet er en søgen efter enkle og bugtet former egnet til ethvert miljø og situation. Ramme i stang flettet metal.
Academy er tilgængelig i forskellige finish. Vælg fra menuen finish du ønsker.

Polypropylenpolymeren technoplastic som udmærker sig ved høj mekanisk styrke, for kemiske og atmosfæriske stoffer. Egnet til udendørs brug. Det er en genanvendeligt materiale ikke skadeligt for miljøet, som er almindelig anvendt i produktionen af ​​sessioner.

ITALIENSKE producent: Calligaris
I 2016 Calligaris afslører nye brand Connubia af Calligaris: En samling, der indeholder alle de traditioner, kvalitet og design, der altid har ledsaget den 'italienske selskab. Calligaris Manzano blev født i Friuli i 1923 som en håndværker virkelighed familie; Friuli-baserede selskab oprindeligt specialiseret i produktion af rustikke træstole med halm, og derefter omdannes i 60'erne og 80'erne blæst industri og udvide sit sortiment, inculdendo fast spiseborde, udvides borde design, møbler til soveværelse, stue og komplementer.
I dag Calligaris er berømt over hele verden, der betjener mere end 90 lande og gøre brug af et samarbejde med internationale designere. Den kvalitet og stil af sine samlinger stammer fra en dyb passion for produktet, samt omfattende kontrol i enhver produktionsproces.

Produkter, der kan være af interesse for dig

For nylig viste produkter

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige Oplysninger og Cookies