Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Holder i Pejs, af Caf Design den ægte, der er Lavet i Italien

Caf Design er en solid italiensk håndværksvirksomhed, der findes på markedet i over 40 år med en stor erfaring inden for produktion af møbler tilbehør stammet fra forarbejdning af jern , stål , rustfrit stål, lette legeringer og laserskåret aluminium, forarbejdet med robotter, færdige og manuelt testet og farvet med specielle ikke-toksiske malinger med høj styrke.

Cafdesign er stærkt knyttet til kreativiteten og kvaliteten af Made in Italy produktion.
"Linea Fuoco " brændeopsamlingslinje inkluderer en pejsestokkholder til udvendig og indvendig med et moderne design, med det formål at fremhæve skønheden og nytten af ​​selve objektet. Lad dig selv erobre af de innovative former som en tulipan eller et træ, men også af de klassiske bjælkeholdere med hylder for at holde ryddelige bøger eller andre genstande eller lave med firkantede linjer og runde for at få dem til at ligne kurve.
På den anden side kan du finde udendørs brænde tømmerholdere i vores online katalog som vægmonterede tømmerholdere i søjle eller med en sekskantet eller diamantform.

Alle produkter, der er foreslået og valgt af vores personale, er af fremragende kvalitet og er designet til at give dit hjem værelser et strejf af særligt italiensk design.

Klik her for at se de bedste træholdere til dit hjem!