Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Bottega Tifernate

La Bottega Artigiana Tifernate specialiseret i reproduktion af kunstværker af fresco, lærred og bord.

Tifernate workshop er en helt enestående i sin genre, der blev født i 1995 i Città di Castello i Umbrien ved vilje Lazzari familie med det udtrykkelige hensigt "præcis genskabe et maleri til at kommunikere essensen af originalen." Dette valg er dikteret af den passion af Lazzari familien for Kunst og jern vilje til at genopdage de gamle billedlige traditioner.

Den erfaring og eksperimenter født Pictografia - defineret af Tifernate Bottega som den mest nøjagtige gengivelse teknik af hele tiden (og med en "patent teknik") - så du kan skabe nogen kunstværk identisk med den oprindelige.

De tekniske skridt omfatter studiet af originale værker, både i materialer og farver, og den næste "rekreation" af nøjagtig fresco, træ og lærred.

Den Pictografia oprindeligt begyndte som en teknisk support af kulturarven til at behandle alle de tilfælde, hvor det er nødvendigt at erstatte en original kunstværk genskabt.

Det bliver hurtigt klart, at - ud over kulturarv, de udstillinger, museets boghandel - den ideelle modtager for værker af den Tifernate Bottega er General Public.

Den pictografia gør det muligt at have et hjem af deres egne trofaste reproduktioner (men det er forenklet at definere reproduktioner!) Af de største værker af renæssance mestre og den "400 (Michelangelo, Leonardo da Vinci, Gozzoli, Botticelli, Perugino, Raphael, Pinturicchio, Melozzo da Forli, Mantegna, Ilario fra Viterbo, Carlo Crivelli, Canaletto, Joli, Vanvitelli, Cimabue, Francesco Mancini, Masaccio) og andet arbejde, du ønsker (Van Gogh, Klimt, Vermeer, Monet, Degas, Hayez, osv).

Et netværk af dygtige fagfolk i kunstverdenen er forpligtet til at tilbyde offentligheden resultatet af de erfaringer, Bottega Artigiana Tifernate.

Og ', så du får fresker, som de aldrig havde set (dog ikke i den oprindelige!) Ikke kun fra det æstetisk synspunkt, men støtte lavet med typiske materialer af' 400, transporteres og behandles i henhold til kanonerne af "buon fresco" .