Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Taburetter i Kitchen and Bar Design Læder

Altid ønsket et hjørne bar du kan slappe af med dine venner ved at gøre dem smage en frisk og indbydende cocktail lavet af dig?

Hvis svaret er ja .. så er du bare nødt til at købe nogle komfortable læder afføring af køkken design eller bar område af dit hjem! Hvorfor læder? Læderet er en eksklusiv, raffineret produkt og værdifuld, især til brug i produktionen af sæder og ryglæn. Faktisk sin stivhed gør det holdbart og ubrydelig. Elegance er indiskutabelt er, hvis du vælger naturlige farve er farvet afføring.

Med eller uden ryg afføring er komfortable og af en uforgængelig kvalitet ved tid og slid. Den læder cover kan regenereres (gjort op til 98% af naturlige produkter), regenererede trykt, læder (materiale blottet for enhver farve) og kernelæder (materiale behandlet naturligt).

Kombinere læder med forkromet stål, understreger modernitet af en taburet i designer læder.

Viadurini Leather Collection tilbyder et udvalg af charmerende afføring komfortable med krydsfiner sæde med rund eller firkantet base i forkromet stål riser og regolabile.Nel vores online shop kan du vælge afføringen i stålkonstruktion med lav eller høj tilbage til dig afhængigt af dine præferencer. Vælg læderet afføring modeller perfekt til din levende blandt de mange forslag inden for vores online shop til nedsatte priser!

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige Oplysninger og Cookies