Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Taburetter af moderne design

Glamorous, alsidigt og funktionelt design er afføringen; en original indretning og trendy for et miljø med fokus på alle detaljer!

Taburetter til moderne, farverigt design - lave eller høje - er væsentlige supplerer! Nyttig i køkkenet eller på hjørnet bar, men ikke kun .. er praktiske til ethvert rum i huset.

For dem, der vælger at bruge dem i køkkenet (og har en moderne stil) anbefales afføring sort og hvid træ og endda modeller i materialer med attraktive linjer af 'stål og krystal. For dem, der ønsker at give et strejf af originalitet til køkkenet, men også til stuen, kan du vælge mellem modeller af formanden plug med metalramme og krom finish. Fås i mange farver.

Et andet alternativ for dem, der elsker Shabby stil og ønsker et design afføring, der ikke går ubemærket hen .. er Makastool Li-Ving Design Studio! Den Makastool er lattervækkende polstrede taburetter inspireret i form og farve, den berømte franske kager: macarons. Bestående af ben lavet af bøgetræ, og en sæde betrukket i farvet læder, med vandafvisende og smudsafvisende finish.

For dem, der ønsker en sammenfoldelig skammel, let og let at bære design Workshop tilbyder afføring med træben og sæde lavet af en hånd-trykt lærred hver med originale og håndlavede design, der gør hvert stykke unikt.

For de mest krævende i afføringen vil Adamantx® være mere end en skammel lidt kunstværk. L 'Adamantx® er den innovative materiale, som du kan gøre enhver form, skabe objekter og projekter med et unikt design. De bugtet former og fluiditet afføringen linjer Adamantx er meget effektive også for de mest eksklusive offentlige steder.

En vintage løsning er små skamler naturtræ rå Viadurini linje af Living kollektion, især værdsat for rustikke og retro cirkler.

Skabt specielt til børn er afføringen i Sikringsanlæg Design, farvet træ .. stabil, let og modulopbygget, der vil gøre dem velkommen til at farve og spille i ekstrem stilhed.

Frisk og levende design er afføring eksterne Myyour hvid eller sort på ydersiden, mens på indersiden kan du vælge skyggen af farve, som du foretrækker! Din Udendørs vil sikkert forskønnet takket være disse moderne og alsidige indretning produkter. Nyttige som enkle stole til terrassen eller en lille dekorativt hylde til dine haveredskaber.

Hvis du kan lide læder, det afsnit, der indsamler læder polstrede taburetter bestemt for dig: du vil finde forskellige modeller med stålkonstruktion ideel til køkken og stue leveres med eller uden ryg.

Vælg omhyggeligt inden for vores online shop designeren afføring modeller, som du kan lide og bedste match til dit hjem!

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige Oplysninger og Cookies