Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00 - Service til levering af gulve og montering tilgængelig i hele Danmark
  • 0
  • 0

Læder stole, læder og kunstlæder

Viadurini har valgt læderstole, læder og læder moderne raffineret italiensk design og elegant, ideel til alle rum i huset. Stolene er et typisk design element i den italienske tradition, især i det nordøstlige (Veneto og Friuli Venezia Giulia), det kan prale distrikter, knowhow, virksomheder og håndværkere med lang erfaring i produktion af denne type produkter. I Viadurini Collection Leather Collection finde designskabeloner designet i en moderne og lavet med antikke og traditionelle materialer som læder og hud eller mere moderne dem ligesom imiteret læder.

Stole i læder og skind i denne kategori er fremstillet af de bedste italienske mærker i branchen specielt til Viadurini Collection Læder og gjort med komfortable materialer og designet til at holde over tid, holde intakt charme og elegance, fås enkeltvis eller i sæt af 2 til en virkelig god pris, hvis du mener, at vi taler om high-design produkter!

Du vil finde modeller med almindelig ryg eller flettet med eller uden armlæn (med og uden overtræk). Stol fås i forskellige farver-hvid farve, sort, grå, beige, brun, taupe, rød, mørk brun, farvet eller skak, i korte, ideel farver til kontor, køkken, stue, spisestue og alle rum i huset.

Du kan købe online med maksimal sikkerhed, og hvis du ikke kan finde, hvad du vil, kan du besøge de andre dele af vores hjemmeside som afsnittet om stole med klassisk design eller moderne
og hvis du ikke kan finde præcis det, du leder efter, kan du kontakte uden engagement vores medarbejdere ved at indsende din anmodning!

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige Oplysninger og Cookies