Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00 - Service til levering af gulve og montering tilgængelig i hele Danmark
  • 0
  • 0
BORDE OG STOLE

rundbordssamtaler, kvadratisk eller rektangulært, glas eller træ Viadurini Collezione Living

I stuen eller spisebordet er en af ​​de vigtigste indretning af huset. En fast bord design forstærkes af en smuk vase af duftende farverige tulipaner og et bomuld runner pastel indretning med blonder broderi anglaise .. sikkert fange din opmærksomhed og dine gæster.

Den faste bord kan betragtes som en "multifunktionel" emne at komme sammen for at nyde god mad i familien, men også med venner, eller gulvet, hvor afsætte til hobbyer; I hvert fald supplerer hele værd.

Også nyttigt at dekorere med stil din egen stue og bekræfte karakteren af ​​miljøet. Det er derfor, du er nødt til at tage sig tid til at vælge udformningen af ​​dine hårdt plademateriale.
I vores online shop kan du finde et bredt udvalg af design borde i glas, keramik og træ.

De faste tabeller i meget elsket træ til de hyggelige æstetik, der kommunikerer og for holdbarheden af materialet.

Træet kan være af forskellige typer; afhængigt af masten, hvorfra de kommer og kaldes "essenser". For det første kan det opdeles i to hovedkategorier:
  • hårdt som pære, eg, valnød, buksbom, kirsebær
  • bud som fyr, kalk, poppel, fyr

Den faste er den såkaldte "massivt træ" værdsatte og eksklusive fordi provenuet direkte fra træstamme. Det er også enestående, fordi stykkerne, hvor det er arbejdet ikke udgør nogen løsninger af kontinuitet. Men en hård træbord gifter Shabby Chic og rustikke indstillinger, men også moderne at give en varmere touch til de levende.

Et glasbord er en perfekt løsning for alle, der har til formål at raffinement og modernitet. Glasset fast bord design, rund eller rektangulær firkant giver konkrethed til en industriel og moderne miljø. Skønheden i et glas bord er, at på grund af sin åbenhed, giver mere lys til miljøet opnå en større plads effekt takket være spil af reflektioner og lette kontraster.

For en ny løsning kan du vælge et bord med et flisebelagt gulv. Chic men også let at rengøre. Realiseringen af ​​hylderne i disse tabeller indebærer anvendelse af high-tech keramiske materialer, de vigtigste italienske og europæiske producenter kalder på flere måder: Glas keramik, Superceramica, Cristalceramica, Laminam® etc.

Vi er officielle forhandlere af vigtige produkter såsom borde Stolens , Com.p.ar, Zamagna, Stones.

I vores online shop kan du have det sjovt på udkig efter den faste bordplade perfekt design til din bolig, fremstilles udelukkende i Italien til nedsat pris.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige Oplysninger og Cookies