Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Kan udvides tabeller med keramisk hylde

De keramiske hylder nyder succes på mange boligtekstiler områder: fra bordene, i toppen af ​​køkkener, bar tællere, med møbler forfængelighed toppe.

Især bordene med keramiske hylde er en af de nye tendenser i "design møbelindustrien til køkkenet og spisestuen.

Årsagerne til den stigende succes af disse tabeller skyldes flere faktorer såsom: rene og moderne linjer, teknologi, innovation og forskning.

Keramik faktum har mange fordele: det er et meget holdbart materiale (shear, effekt, slid, ridser, kemikalier, UV-stråler og varme), brandhæmmende, og er også uigennemtrængelig for fedt og olie afvisende. Det kræver ingen særlig omhu og er let at rengøre.

De fleste keramiske tabeller findes på markedet har en hylde bestående af et lag af keramisk materiale af 3 mm tykkelse tilnærmelsesvis, koblet til et underliggende lag fremstillet af glas, krystal eller MDF af variabel tykkelse (fra 1 til 3 cm). Rammerne og ben af ​​tabellerne er normalt lavet af træ, aluminium eller stål.

De største producenter af keramiske borde bruge forskellige terminologi til at beskrive de keramiske materialer, der anvendes til hylden: Glas keramik, Superceramica, Cristalceramica, Laminam® etc.

Den glaskeramiske for eksempel er et værdifuldt materiale bestående af en tyk glasplade 1 centimeter og et lag på 3 mm af keramik, et materiale, der giver en behagelig æstetisk virkning, sofistikeret og elegant. Madlavning ved 1200 ° C, det gør det næsten umuligt at ridse hylde af glaskeramik uheld. Du kan derefter bruge dig over med tillid knive og endda placere varme gryder og pander uden risiko for at ødelægge det.

På Viadurini tilbyder vi et udvalg af udtrækkelige borde med hylde og udvidelser i keramik.

De tilgængelige størrelser varierer fra 140 til 200 cm, med udvidelser fra 40 til 50 cm.