Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
 • 0
 • 0

Kan udvides tabeller med keramisk hylde

Udvidelige borde med keramisk hylde til design af køkken og spisestue fremstillet i Italien

Keramiske borde er blevet en af ​​de sidste tendenser inden for designmøbler, især til køkkenet og til spisestuen.
Deres voksende succes skyldes flere faktorer: rene og moderne linjer, højteknologi og den kontinuerlige forskning inden for innovation.
Værd at nævne er de mange fordele ved keramik: det er meget modstandsdygtigt over for brand, snit, stød, ridser og slid, det er også modstandsdygtigt over for kemiske stoffer, varme og UV-stråler. Desuden er den olie- og fedtbestandig. Det kræver ikke særlig pleje, og det er ekstremt let at rengøre.

De fleste keramiske borde tilgængelig på markedet består af en keramisk bordplade på 3 mm tykkelse monteret på et underliggende lag af glas, krystal eller MDF (med variabel tykkelse 1-3 cm). Benene og rammen på bordet er generelt lavet af træ, aluminium eller stål.
Dets vigtigste producenter bruger en bestemt terminologi til at angive bordpladens materialer som glaskeramik, superkeramik, krystalkeramik, laminam® og mange flere.
For eksempel er glaskeramik et dyrebart materiale, der består af en 1 cm tyk glasplade og af en 3 mmkeramisk lag. At være kogt ved 1200° C er det umuligt at ridse den glaskeramiske top.

Borde med keramiske toppe:

Keramik er et uorganisk materiale. Ler er ekstremt fleksibel og blød i sin naturlige tilstand og bliver stenhard efter affyringsprocessen. Dens farve ændres i henhold til de chromoforoxider, der findes i lerene. Jernoxider kan være gule, orange, rødfarvede, mens titaniumoxider kan være hvide og gule. I den sidste fase bliver keramik glaseret og dekoreret.
Keramik er velegnet til produktion af runde borde, især dem med en diameter på 120 cm, 160 cm og 180 cm, og især til fremstilling af toppe. Dette materiale er kendetegnet ved en lille tykkelse, en god modstandsdygtighed over for rengøringsprodukter, mod kemikalier og opløsningsmidler. Det eneste produkt, der kan beskadige keramik, er flussyre. Det modstår også fugtighed, termiske stød, ridser og overfladeslid.
Forskellige typer keramik er tilgængelige, som f.eks. Porcelæn og porcelænsstentøj, der er ekstremt modstandsdygtige over for flis. Disse materialer er karakteriseret ved lav porøsitet og er uigennemtrængelige for gasser og væsker.

Fordele ved keramik:

 • Stor modstandsdygtighed over for ridser, slid og brud
 • Det understøtter tunge belastninger
 • Slagfast
 • Klassisk og elegant
 • Holdbar.

Sådan rengøres keramiske bordplader:

Keramiske borde er nemme at rengøre, men vi foreslår brugen af ​​neutrale og alkaliske rengøringsmidler og brugen af ​​en mikrofiberklud. Skyl med vand og tør overfladen for at undgå dannelse af pletter, som kan være forårsaget af rester af vaskemidler eller af hårdt saltvand.

Borde med glaskeramik, superkeramik, krystalkeramik eller laminan:

I løbet af de sidste par år er der fremkommet resistente og innovative materialer; en af ​​dem er glaskeramik. Ny generation af keramik kaldes ofte superkeramik, crystalceramics eller Laminan, ligesom det italienske mærke, der producerer det.
Dette materiale er lavet af et øvre lag af keramik og et nedre lag af glas, der gør det endnu mere robust og modstandsdygtigt.
Materialet som følge af denne vellykkede kobling er olie / væske / fedtafvisende, det er varmebestandigt og syrebestandigt. Det er ridsefast, let at rengøre, ikke-korroderet og ikke-giftigt.
Dette materiale er velegnet til produktion af runde borde med en diameter på 120 cm, 160 cm, 180 cm eller specialfremstillede borde. De er også velegnede til udtrækkelige borde med en længde på 120 cm, 140 cm, 160 cm, 180 cm eller mere.

Fordele ved glaskeramik:

 • Elegant og elegant design
 • Uendelige farvemuligheder
 • Varmebestandig, ridsefast og modstandsdygtig over for temperaturvariationer
 • Modstandsdygtig over for ætsende stoffer
 • Det absorberer ikke olier og væsker
 • Det er ikke-deformerbart (op til 600-700 ° C)
 • Brudsikker og ikke-porøs
 • Det er stærkere end glas
 • Miljøvenlig: let at genbruge

Sådan rengøres glaskeramik, superkeramik, krystalkeramik eller lamineret top:

Vi foreslår brug af specielle rengøringsmidler eller cremer. Påfør dem med en blød klud, lad den reagere i et par minutter, skyl og tør med en vaskeskind.
Rengør omhyggeligt. Dette materiale er smukt, men let ridseligt.