Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Kan udvides borde med glas top, træben og stål

Spiseborde med glas- og krystalplader til at indrette dit køkken eller din stue i en elegant stil

Viadurini tilbyder et udvalg af de bedste udtrækkelige borde med glasplade og stål- og / eller træben. De er moderne og italienske design udvidelige glasborde, der er velegnede til stuer og køkkener i boliger indrettet i en moderne stil.

Hvorfor skal du vælge mellem et bord med et glas eller et med en krystalplade?

Hærdet glas og krystal er robuste og modstandsdygtige materialer og er ideelle til store borde. For at blive til hærdet glas gennemgår dette materiale en termisk behandling, der gør det stærkere. Glas opvarmes ved høje temperaturer og afkøles ved meget lave temperaturer.
Hovedforskellen mellem krystal og glas er tilstedeværelsen af ​​blyoxid, hvilket gør krystal langt mere interessant end glas. Bly øger tætheden af ​​glasset. På denne måde bliver glasset tæt på diamanter og har de samme optiske træk: lyset, der rammer overfladen, brydes på en stærkere og mere afgørende måde, hvilket gør det ekstremt lyst. Denne effekt vil være stærkere i forhold til procentdelen af ​​blyoxid indeholdt i glasset: kun glasprodukter, der indeholder mindst 24% blyoxid, kan ifølge loven betragtes som krystal eller blyglas.
Dette materiale er velegnet til produktion af runde borde med en diameter på 120 cm, 160 cm eller 180 cm eller specialfremstillede borde. De er også velegnede tilrektangulære borde med en længde på 120, 140 cm, 160 cm, 200 cm eller specialfremstillede borde.

Fordele ved glas og krystal:

  • Klassisk design
  • Uendelige farvemuligheder
  • Tung, modstandsdygtig
  • Det understøtter tunge belastninger
  • Holdbar
  • Let at rengøre
  • Miljøvenlig

Sådan rengøres glas og krystal toppe:

Enhver krystal- eller glasoverflade skal rengøres med en våd klud gennemblødt med sæbe eller flydende vaskemiddel, fortyndet med vand. Rengør ikke med acetone, ammoniakbaserede rengøringsmidler, som kan beskadige overfladen. Brug ikke slibende stoffer til at rengøre det, f.eks. Pulvervaskemidler, slibende pasta eller rengøringsmateriel med ru overflader. Undgå at komme i kontakt med skarpe genstande. Tør overfladen med aviser.