Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00 - Service til levering af gulve og montering tilgængelig i hele Danmark
  • 0
  • 0

Fast konsol

Har du lyst til at genskabe en komfortabel og specielle hjørne design møbler, der dekorerede de levende? Derefter kan du ikke glemme at inkludere et elegant konsol fast design!

En supplement i stand til at revolutionere input design eller en mur, der er tom, med stil. Udsmykket med en romantisk lampe og et design centerpiece, vil konsollen være en fascinerende supplement.

Mange faste design konsol søges inden for vores e-handel af den eksklusive linje Viadurini Living Collection.

En konsol shabby chic stil, lyst træ med bløde linjer, en vase med duftende blomster, giver en vintage føler i deres eget hjem. Mens en konsol i Adamantx® udnytte den innovative kvaliteten af det materiale, den er lavet, leger med kurver og fly, hvilket skaber en moderne og eksklusivt. Konsollen kan være en ru overflade, men også med blank lakeret overflade i forskellige farver.

Fås i vores online shop også aluminium konsol og krystal til en industriel stil løsning, mens det for dem, der foretrækker en klassisk og elegant løsning konsoller Soave Signoretto fine træ aske og gran vil være det perfekte valg.

Oplev alle vores tilbud og købe konsollen sæt dine drømme til nedsatte priser!

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige Oplysninger og Cookies