Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Moderne og Klassiske Konsoletabeller i Træ og Glas

Pladsbesparende bord konsol til opholdsstue, køkken og stue, funktionelle moderne designmøbler i glas og træ.

En perfekt løsning for dem, der ønsker at møblere deres opholdsstue eller indgangen til huset med et funktionelt og designmøbel.

Blandt vores forslag finder du italienske konsolborde lavet af materialer af høj kvalitet, såsom træ tilbage i sin naturlige farve eller malet i hvid eller grå. For dem der elsker en enkel og klassisk stil. For dem, der elsker moderne design, er der de moderne konsolborde lavet af metal indlagt med lasere, dem med bunden i ædle Vicenza-sten og glashylden og endelig konsoller lavet af glas og træ i venetiansk briccole.
Hvert hus har en unik og anderledes stil, og vi ønsker at kunne imødekomme alle vores kunders behov.

Hvis du er nysgerrig efter at opdage konsolstabellerne, så glem ikke at tage et kig på det afsnit, der er dedikeret til udvidelige konsolborde. En fremragende løsning til opholdsrummet, da de kan omdannes fra en praktisk hylde til opbevaring af nøglerne og alt i vores lommer til et funktionelt bord til at arrangere middage med venner og familie.
På vores hjemmeside finder du en idé til ethvert pladsbesparende bord rum i dit hjem.

Plejen ved at vælge de bedste møbler på markedet er fortsat vores stærke punkt. For enhver tvivl eller bekymring bedes du kontakte os, vores personale hjælper dig med at vælge det perfekte konsolbord til dit hjem.