Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00 - Service til levering af gulve og montering tilgængelig i hele Danmark
  • 0
  • 0

Borde moderne og klassiske konsol i træ og glas

En middag i stearinlysets skær eller en frokost med alle de pårørende? En hylde tømmer lommer eller et lille bord for design stuen? Det ideelle ville være at have dem alle i huset, eller rettere, skal du! I vores katalog finder du masser af forslag af borde og konsoller forlænges og faste og moderne design, der er designet til både hjemme, der ikke ønsker at gå glip af noget, der tilbeder fyldt med moderne møbler, som følger de nyeste trends inden for design. For hvert hus en unik stil og anderledes, og vi ønsker at opfylde behovene hos alle vores kunder.
At være i stand til at regne med en smuk udvides spisebord for eksempel, er det ikke kun et alsidigt og praktisk følgesvend, men også et vigtigt element, når det kommer til spisning. Så vi kan omgive os af den nærmeste familie under span af ugen, og samle venner og familie til store frokoster eller vigtige begivenheder i weekenden. For ikke at nævne, hvor vigtigt at have et glas eller træ konsol ved siden af hoveddøren, perfekt til nøgler, mønter og alle de små objekter, som vi er i lommen ikke bare komme fra arbejde. Praktisk og komfortabel, vil du ikke have nogen risiko for at ødelægge den dyre spisebord glas med skarpe genstande kastet i en fart. En konsol virkelig er derfor ideel, såvel som funktionelt.
Den omhyggeligt valg af de bedste af træ på markedet, ønsker ikke at gå glip af selv gøre det for denne kategori. Vi beskæftiger en særdeles kompetent og kvalificeret personale, i stand til at vælge det bedste tilbehør til hjemmet og kontoret, lavet af materialer af høj kvalitet, der kan vare i årevis. At være i stand til at regne med disse garantier er fundamental: den eneste måde, du vil gøre en sikker køb, nemt og hurtigt. Vælg blot det ønskede produkt og vise kortet og fundet materialer, tilgængelige farver, tekniske egenskaber og størrelse af produktet. Endelig ønsker vi dig et godt måltid omkring en af ​​vores pragtfulde spiseborde udtrækkelige, i selskab med alle dine kære, som du elsker omgiver dig.

Oplev vores tilbud og købe en konsol bord online

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige Oplysninger og Cookies