Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Bord med elliptisk top i MDF eg termocotto 108x200 cm Nora

Kode: NORA
kr 20.976,70
Moms er inkluderet
- +
Materiale
MDF, eg og metal
Foranstaltninger
Øverst: L.108 x P.200 th 2,5 cm bund: 62,5 x 90 h,73 cm
Leveringstider
14 arbejdsdage
Viadurini Living
Bord med elliptisk top i MDF eg termocotto 108x200 cm Nora
Spisebordet Nora består af:
- MDF 25mm tyk med eg færdig termocotto knudret og fuget hoved
- stå i mørkegrå mat lakeret metal
Det mest karakteristiske element af designet bordet Nora er netop den særlige base, der med sin interlacing af forarbejdede linier formår at passe ind i planen. Takket være den høje effekt design, kan Nora bruges til at indrette med personlighed og har et køkken, en spisestue eller stue.

yderligere finish både planet for basen er tilgængelige. For information og citater så skriv til clienti@viadurini.it.

Den moderne Nora bordet er en del af en samling af tabeller omhyggeligt designet til at få mest ud af de nuværende tendenser i møbler og hverdagen. En overordentlig rigt udvalg, hvor hvert element rummer unikke egenskaber, præget af en mere sofistikeret design, innovativ og aldrig kedeligt. Udseendet fodamentale, konstant til stede i hvert produkt, er den perfekte balance mellem æstetik og funktionalitet, der giver en enorm betydning i hver sammenhæng.
En samling af designer tabeller, der kombinerer så stringent design, nyheder og teknologi; individuelle stykker kraftigt karakteriseret og udstyret med en original personlighed og veldefinerede. Udvalgt efter kvalitetskriterier såsom træ, glas og metal; alle de "stjerner" i denne samling fortolke modernitet med deres rene linjer og tilbyde sig selv som objekter af møbler perfekt til kravene i nutidens miljøer.

PRODUCENT
Denne artikel er lavet af en 'italiensk firma specialiseret i produktion af møbler, der har en baggrund af erfaringer, der løber gennem en verden af møbler og supplere på en god aflevering fra produktion til markedsføring.
designerstole, spiseborde faste og udtrækkelige borde i træ, glas og metal, polstrede senge med beholder, lænestole, møbeltilbehør ... tilbuddet om denne virksomhed spænder alle møbler kategori, der tilbyder produkter design og en stærk æstetisk effekt, uden at forsømme funktionalitet og brugervenlighed.

For nylig viste produkter