Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Bonaldo Tracks udvidelige borddesign krystal og træ lavet i Italien

Kode: TRACKS GIALLO
kr 30.981,14
Moms er inkluderet

madein_italy

- +
Materiale
krystal, stål og træ
Leveringstider
30 dage
Bonaldo
Udvidelig design bord krystal og træ lavet i Italien Spor
Sporene, "spor" på engelsk, er de to parallelle stålakser, der udgør mekanismen for forlængelse af toppen, og som bestemmer bordets æstetik.
Glasplade, stålskinner, træbase: Spor er et udtrækkeligt bord, der med variationerne i de kromatiske detaljer og materialer klare at give de forskellige versioner helt forskellige personligheder.

Udvideligt bord med struktur i stål malet i gul safran, ben i massivt træ, amerikansk valnødfinish, top og forlængelser i gennemsigtigt ekstra klart glas.
De uafhængige sideudvidelser er i lakeret træ og giver dig mulighed for nemt at forøge gulvets længde og samtidig opretholde fremragende stabilitet.

Fås i tre forskellige størrelser:
- H 75 L 160/260 P 90 cm,
- H 75 L 190/300 P 100 cm,
- H 75 L 220/330 P 100 cm.

NB: Flyt eller løft ikke produktet ved at tage det til gulvet både under montage og under brug af selve produktet.
I betragtning af basens særlige form og arten af ​​de anvendte materialer anbefaler vi at placere bordbasis i den endelige placering og derefter fortsætte med den efterfølgende samling.

Da disse varer er håndlavet i Italien, er det muligt at anmode om tilpassede projekter med hensyn til størrelser, finish og former. For information og skøn, skriv til clienti@viadurini.it.
Et team af eksperter designere er til rådighed for at give livet til dit eksklusive projekt.

For nylig viste produkter