Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00 - Service til levering af gulve og montering tilgængelig i hele Danmark
  • 0
  • 0

Bonaldo - Borde Lavet i Italien

Borde og sofaborde med et unikt design, men ikke kun også taburetter, stole og moderne skænke til at møblere dit hjem

Siden 1936, da han startede sin Bonaldo aktiviteter, til dato denne italienske selskab har skabt, gennem eksperimenter med forskellige materialer, genstande, der har været i stand til at vække følelser respekterer behovene i en verden, der konstant skiftende.

De tre nøgleord, der karakteriserer Bonaldo-samlingen, er kreativitet, innovation og sidst men ikke mindst kvaliteten. Kreativitet er et centralt element i hvert produkt skabt af dette firma. Designernes evne til at spille med farve, lys og skygger sammen med bevægelse af figurer giver livet til unikke indretningselementer, der vil skabe miljøet de er placeret specielt og elegant. Nogle eksempler, der viser disse færdigheder er tabellerne i Hoolahoop samling, du kan finde med rund formet marmorplade eller ætset glas (Hulahoop ætset) eller flad rektangulær lavet af massivt egetræ eller valnød (Hulahoop valnød).

Med hensyn til innovation er designere altid på udkig efter de bedste og innovative materialer, der giver dem mulighed for at tilbyde unikke og designprodukter til offentligheden. Blandt de anvendte materialer er: marmor, hovedpersonen i Medley spisebordene, de keramiske og stål centrale elementer af planeten og Kadou sofabord og endelig krystal, der sammen med træet i Greeney bordet vil give en vidunderlig elegance til opholdsstue.
Sammenfattende er den høje kvalitet af alle de anvendte produkter et must i hele Bonaldo Collection, de er en garanti for et moderne designmøbel, der vil gøre dit hjem unikt og misundeligt!
Bonaldo-borde er en lille italiensk juvel der venter på at skinne i dine stuer.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige Oplysninger og Cookies