Made in Italy

Blue Heavy Linen Face Håndklæde af luksuriøst italiensk design - Jojoba

  • Made in Italy
  • Kode: JOJOBA1
kr 483,57 kr 604,48 -20%
Materiale 100% linned
Farve uendelig blå økovask
Leveringstider 5 arbejdsuger
Længde (cm) 60
Højde (cm) 110

Tungblåt linned ansigt håndklæde med dekoreret kant, luksus og lavet i Italien design.

Værdien af tradition kombineres med den moderne livsstil i dette ansigtsbadehåndklæde i kraftigt blåt linned og kant med plisseret mønster syet på kortsiderne.
Lethed , frihed, elegance og renhed er nøgleordene for dette produkt af den ædle charme og det dyrebare stof .

Dette linned er faktisk absolut modernitet , et valg at leve det moderne liv for dem, der ønsker at tilbringe et øjeblik med total frihed, hvilket fører til skabelsen af et autentisk og håndlavet produkt af højeste kvalitet .
Materialets naturlige ufuldkommenhed betegner således værdien af enkelhed , omgivet af et elegant og delikat håndværk til en sublim og suggestiv sensorisk oplevelse.

Artiklen blev født med respekt for miljøet og tog naturen som en livsstil for at opnå en balance mellem vitale energier i et harmonisk sæt forfining, natur og velvære, hvor miljømæssig bæredygtighed bliver en måde at være. For dem der lever nutiden med morgendagens øjne, for dem der lever verden som et endeløst og frit rum, der ikke har brug for ord.

Foranstaltninger:
  • 60 x 110 cm
Sammensætning:
  • 100% linned
Nyttige tip:
Vask produktet separat med vand og neutral sæbe ved højst 40% C, bleg ikke, blød ikke og vrid ikke med hånden.
Vi anbefaler strygning ved lave temperaturer og ingen direkte udsættelse for sollys for at bevare integriteten af farven og den naturlige fiber.

NB: nuancer og variationer over tid og mellem emnerne betragtes som produktets særlige egenskaber, da det er lavet med naturlige materialer. Vores linned er uendelig modernitet. Et valg af moderne livsstil, baggrund for livets rytme. Dedikeret til dem, der lever deres oplevelser med rummet som et øjeblik med ren frihed, på udkig efter en konkretitet, der skal gå sammen med en stil uden kompromiser.
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro