Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Blomsterformet kagestativ i fint jern fremstillet i Italien - Marken

Kode: MARKENALZA
kr 281,93 kr 380,98 -26%
Moms er inkluderet

madein_italy

- +
Materiale
jern
Foranstaltninger
diameter 30 x H 6 cm
Leveringstider
10 arbejdsdage
Viadurini Kitchen

Blomsterformet kagestativ, håndlavet i Italien i blåt jern eller mudder.

Marken er en enkel og original backsplash med blomsterform ;   fremstillet i Italien med materialer af høj kvalitet som jern.
Fås i to forskellige farver:
  • lyseblå;
  • mudder.
Takket være dets dynamiske og tredimensionelle design vil det være perfekt til at lette præsentationen af både velsmagende og søde tilberedte delikatesser.
Vi har hele den koordinerede samling af Marken-bordtilbehør til rådighed. For mere information og tilbud, kontakt os ved hjælp af den specifikke formular "Anmod om information".

Rigtigt italiensk håndværk - Håndlavet produkt:
Fødselen og oprettelsen af en jerngenstand er aldrig den samme, takket være teknikken og det manuelle arbejde, som hver enkelt håndværker har, er hvert stykke gjort til at være unikt og ikke-gentageligt.
I denne proces er jernet laserskåret og blandes med farven for at genoprette en lys og moderne stemning, hver gang i stand til at overraske.
Når kreative udtryk, tekniske og manuelle evner mødes, skaber de en lineær, men sofistikeret proces til oprettelse af metalgenstande med væsentlige profiler og lette former; alt er resultatet af forsknings- og designarbejde udelukkende udført i Italien.

Produkter, der kan være af interesse for dig

For nylig viste produkter