Berti blød pasta kniv eksklusivt til Viadurini, fin Made in Italy vare.
Hvilke oste der skal skæres med denne kniv: gorgonzola, mozzarella, robiole, quartirolo ost fra Val Camonica, murianengo, panerone og alle oste med lignende egenskaber.
Sådan bruges denne kniv: Knivbladet til bløde eller bløde oste skal skære dejen uden at klæbe til den og adskille de tørrede ansigter på en klar måde uden at bøje eller knuse. Carver skal skære beslutsomt med en bevægelse, der oprindeligt er skråtstillet til støtteoverfladen, hvilket danner et omdrejningspunkt på knivens terminale del og betjener resten af bladet vinkelret på støtteoverfladen, men i en roterende retning. I hypotesen om, at dejen er for øm, ikke ønsker at den smøres med kniven og rives forfærdeligt, vil jeg forklare en hemmelighed, men fortæl ikke nogen: Fugt bladet med en fugtig klud for at reducere friktionen så meget som muligt og gør det lettere at glide på den ømme dej. Denne kniv er i slutningen af klingen udstyret med en lille gaffel, der er nyttig til servering af de tilberedte portioner. Knivene opnås ved laserskæring fra plader af specialskærestål, hvilket giver en
meget høj kvalitet på bladet (fin og bestilt kornstørrelse uden smedning). Lavet med en fuld tang, dvs. bladet er et enkelt stykke, der krydser hele håndtaget, de har overfladefinishen på satinbladet.
Produceret udelukkende i hånden i små mængder og uden arbejdsdeling, dem, der initierer dem, afslutter dem: på hvert blad finder du initialerne til den håndværker, der lavede dem. Varmebehandlingen inkluderer også underkøling ved -80 ° C for at sikre maksimal skærekapacitet og varighed.
Versionerne med plexiglashåndtag er
opvaskemaskine sikre, fordi alle vores plexiglas håndtag gennemgår en særlig stabiliseringsproces, der gør dem opvaskemaskine sikre. Produceret med højkvalitetsskærestål kan de kun anbringes i opvaskemaskinen i Plexiglas-håndtagsversionen, men det er godt at blive informeret om de mulige konsekvenser:
1. opvaskemaskinen får alle genstande, der vaskes i den, til at ældes hurtigt.
2. jo flere kvalitetsskærestål er, jo mindre rustfri er de.
3. knivene kan farves med små rødlige pletter eller store blålig glorier:
til. hvis det efterlades til at dræne eller tørre i opvaskemaskinen
b. hvis den efterlades snavset i lang tid efter brug
c. hvis vaskevandet er rig på jern
4. god håndvask og omhyggelig tørring efter vask er hemmeligheden bag at holde dine knive bedst.
5. Håndvask og øjeblikkelig tørring er obligatorisk for knive med håndtag i horn, træ eller andre naturlige materialer.
6. Vask ikke med aggressive rengøringsmidler eller vand ved temperaturer over 60 ° C.
Mål:- fulde tangknive, blad 12,1 cm
- vægt: 63 gr.
- rustfrit stålblad
- håndtag: rød plexiglas