Made in Italy

Blød designpuff dækket i fremstillet i Italien Stof - Rock

  • Made in Italy
  • Kode: ROCK
kr 6.100,58
Materiale Bøg krydsfiner struktur, polyurethanskum polstring og stof polstring
Leveringstider 7 dage produkt på lager / 4 uger produkt at bestille
Længde (cm) 50
Dybde (cm) 50
Højde (cm) 50

Blød designpuff lavet af bøg krydsfinér med bi-elastisk beklædning dækket Made in Italy.

Denne produktserie er designet og bygget af italienske kunsthåndværkere med materialer, der er valgt til at sikre et 100% fremstillet i Italien-produkt takket være det tætte netværk af laboratorier, der er spredt over det italienske territorium, og som repræsenterer italiensk ekspertise i skabelsen af håndlavede produkter af høj kvalitet . . Det er produkter designet til at være langvarige og have en stærk personlighed, der kan blive en del af alles dagligdag med skøn og derfor er hvert produkt kendetegnet ved sin egen autonomi, der giver det mulighed for at tilpasse sig meget forskellige møbleringssituationer. blandt dem, fra den mest klassiske til den mest moderne, altid finde sin plads og sin perfekte placering.

Moderne pouf lavet med bøg krydsfiner struktur og bi-elastisk stof dæksel (83% polyester og 17% elastan) med beton effekt print polstret med polyurethanskum, der giver et blødt og behageligt sæde.
Denne innovative og unikke pouf blev født som en hyldest til byen Milano, da formene og finishen minder om de klassiske parkeringspoller.

Mål : Ø 50 x H 50 cm
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter