Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Biocamino til bioethanol væg med glas indsætte Erica

Kode: ERICA
kr 11.201,72 kr 17.071,26 -34%
Moms er inkluderet

madein_italy

- +
Foranstaltninger
L 0,100 cm x D. 20 cm x H 70 cm
Designer
Domenico Lo Giudice
Leveringstider
Tre uger arbejder * Denne artikel er udgået. Du kan bestille den på anmodning senest 30/04/2017.
Viadurini Fire Design
Biocamino i moderne design væg med glas indsætte Erica, fremstillet i Italien
Inspireret af virkelige malerier ophavsret, er denne biocamino kendetegnet ved en ramme i sort eller hvid lamineret glas. Biocamino væg ved diamant-inspirerede design, ren og elegant geometri. Opnås internt i sort malet metal. Glasset fås i hvid eller sort varianter.

Bemærk: Billederne blev kun at fremhæve de stærke sider af produktet. De farver er kun dem fremhævet i farvekortet. I boksen angiver den ønskede farvekode.

Funktioner:
- Vægt: 31 kg (ekskl brænder)
- Finish: hvid eller sort glas - sort metal
- Kw termiske kraftværker: Brænder FIRE-02 4,5 kW / h
- Benzintank kapacitet: 1,8 lt
- Fire autonomi: 3,5 timer

VIGTIGT: For at tænde produktet Brug kun bioethanol, som skal være udelukkende biologisk og flydende tilstand. Væsken skal være perfekt INCOLORE (lig med "vand). På etiketten, i henhold til gældende standarder i landene i det europæiske fællesskab, skal indeholde følgende oplysninger: denatureret ethylalkohol 95% eller 96%, af vegetabilsk oprindelse.

Viadurini kollektion brand har møbler, der skaber en stemningsfuld atmosfære og forbedre indretningen af huset og haven samtidig producere en behagelig opvarmning. Artiklerne kan placeres i ethvert rum, selv uden skorstenen, og er nemme at flytte. Fremstillet udelukkende af rustfrit stål, kan de kun fodres med et naturligt produkt udvundet fra planter (bioethanol).

Bioethanol er et biologisk denatureret ethanol og fremstilles ved destillation af naturligt biomasse såsom majs, kartofler, sukkerroer, osv .. Og 'en energikilde, der ikke slutter i tiden, er det derfor et brændstof naturlig, billig og vedvarende.
Ved hjælp af bioethanol, disse økologiske pejse (eller biofireplaces) ikke afgive giftige stoffer i luften og ikke producerer sod, kræver ingen flue og forbruge en vedvarende brændstof og ikke-forurenende.
Forbrænding af bioethanol fritager ikke nogen lugt i miljøet og producerer kun en mængde af kuldioxid (CO2), svarende til det, der produceres af tilstedeværelsen af ​​et menneske; i særdeleshed er et miljøvenligt, fordi mængden af ​​CO2, der udledes ved forbrændingen er det samme som det, der er blevet absorberet nogle år før med klorofyl fotosyntese. På denne måde, brændende bioethanol ændrer ikke den naturlige balance i det økologiske system.

I modsætning til traditionelle ildsteder, der spreder 70% af varmen i røggassen, i Bioethanol ikke eksisterende skorsten eller elektriske forbindelser, der ingen dispersion af varme, for hvilken udbyttet er 100%.

Brænderen, dvs. stål hjerter disse biocamini, garantere en regelmæssig flamme, og takket være det system, der forhindrer udslip af brændstof i den, sikrer den højeste grad af sikkerhed.
Disse pejse behøver ikke at blive renset fra asken, men ren som andre møbler. For at rengøre brænderen, blot bruge almindelige for rustfrit stål. Periodisk fjerne glorier omkring udløb flammen for at forhindre det i det lange løb, release lugte.

Modellerne i samlingen Collection Fire Viadurini forskellige i materialer, der udelukkende italiensk, og formularer integrerer problemfrit ind i enhver indretning.

For nylig viste produkter