Made in Italy

Billede med håndindrettede calla liljer med Tyler guldblad detaljer

  • Made in Italy
  • Kode: TYLER
kr 3.878,39 kr 4.868,88 -20%
Foranstaltninger 150 cm x 60 cm
Leveringstider 7/10 arbejdsdage efter bestilling
Billede med håndindrettede calla liljer med Tyler guldblad detaljer
Tyler er et elegant floral vægbillede med store dimensioner og moderne og originalt design.
Lavet af håndværkere består Tyler af en ramme og fem bløde calyxes i MDF, alle formet og dekoreret med hånd på materialearbejde i relief, med en syltet effekt med detaljer i guldblad.
Særlige egenskaber ved dette maleri ligger præcist i sin perforerede struktur, der gør det muligt for maleriet at fusionere med den underliggende væg, som om gyderne blev født af det. Karakteristisk, der omdanner dette maleri til et ægte kunstværk.
Tyler er et unikt billede af sin art, præget af en elegant kvadratisk form.
Ramme med et unikt design, der er egnet til at give smag og elegance dit soveværelse, opholdsstue, indgangen, men også kontor- eller kontraktleverancer, der omdanner dem til unikke og uendelige omgivelser.
Håndlavet af dygtige håndværkere repræsenterer Tyler den store kunst og design af Made i Italien. Desuden er alle anvendte materialer ikke giftige og miljømæssige.
Tyler er i stand til at harmonisere med enhver form for møbler, fra klassisk til moderne, fra etnisk til minimalistisk, med kvaliteten på 100% lavet i Italien.
Få et strejf af originalitet i de omgivelser, du vil have mest!

Afslutning :
- Ramme med to formede og hånddekorerede elementer på tekstureret materiale arbejde, med en syltede effekt og guldblad detaljer.

Prestige og originalitet: Den nye samling Viadurini Decor tilbyder en bred vifte af former og overflader for at tilfredsstille ethvert krav til indretningstilstand. Designets elegance opfylder materialets forfining. Farverne og teknikkerne kommer sammen for at give livet til et nyt koncept af tredimensionalitet.
De Viadurini Decor produkter er lavet helt i hånden i Italien med kvalificeret arbejdskraft, ved hjælp af materialer af høj kvalitet, miljøvenlige - miljøvenlige, ikke-giftige finish og farver vand baseret på.
Spejlet er udstyret med et uheldssystem og vægmonteringen er justerbar.
Disse er blot nogle forholdsregler, som Viadurini Decor dedikerer til sine kreationer, for altid at garantere et produkt af høj kvalitet fremstillet i Italien .
Email Newsletter
Newsletter
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 telefonlinjer)
  • Mandag til fredag 8.30-17.00
  • Via del pino 21 - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.dk
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • De angivne priser er inklusive Momsregistreringsnummer