Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Billede i relief på lærred afbilder Drake solen

Kode: DRAKE
kr 7.221,87 kr 9.898,59 -27%
Moms er inkluderet

madein_italy

- +
Foranstaltninger
160 cm x 80 cm
Leveringstider
7/10 arbejdsdage efter bestilling
Viadurini Decor
Billede i relief på lærred afbilder Drake solen
Drake er et stort og uendeligt vægbillede med et moderne og originalt design.
Original maleri lavet af håndværkere, der repræsenterer en stor sol, med unikke, sinuøse og elegante linjer; med det formål at belyse med dets oprindelige stil ethvert miljø, hvor det er indsat.
Drake består af et panel og lakeret panel, beriget af forskellige bjælker, buet og dekoreret for hånd. Udover disse stråler er den store egenhed ved dette billede repræsenteret af det centrale element beriget af materialebehandlingen, alt for at give Drake et yderligere prikken af ​​originalitet. Hele produktet fås i forskellige finish.
Drake er et unikt billede af sin art, dets elegante kvadratiske form i form af et stort rektangel, som står i kontrast til de solide linjer i den centrale sol og dets delikate finish giver dette produkt en fantastisk originalitet og elegance.
Ramme med et unikt design, der passer til smag og elegance dit hjem, kontor, forretninger, hoteller, men også for kontraktforsyninger.
Ramme egnet til dem, der elsker en moderne og sofistikeret stil, der er i stand til at skabe en unik harmoni, hvor den er indsat.
Håndlavet af dygtige håndværkere repræsenterer Drake den store kunst og design af Made i Italien. Desuden er alle anvendte materialer ikke giftige og miljømæssige.
Drake er i stand til at harmonisere med enhver form for møbler, fra klassisk til moderne, fra etnisk til minimalistisk, med kvaliteten på 100% lavet i Italien.
Få et strejf af originalitet i de omgivelser, du vil have mest!

Tilgængelige finish :
- Kanal panel lakeret elfenben med sølv buede stråler hånddekoreret, centralt element i guld og sølvblad på materialeforarbejdning
- lakeret due lærred panel med lakerede buede stråler elfenben og dekoreret i hånden, det centrale element i sølv blad på forarbejdning materialer
- sortlakeret lærred panel med buede stråler i guld folie og sølv dekoreret med hånden, det centrale element i guld og sølv blad på forarbejdning materialer
- Antracitlakeret panel med krumme stråler i sølvblad og bly dekoreret med hånd, centralt element i sølvblad eller bly på materialeforarbejdning

Prestige og originalitet: Den nye samling Viadurini Decor tilbyder en bred vifte af former og overflader for at tilfredsstille ethvert krav til indretningstilstand. Designets elegance opfylder materialets forfining. Farverne og teknikkerne kommer sammen for at give livet til et nyt koncept af tredimensionalitet.
De Viadurini Decor produkter er lavet helt i hånden i Italien med kvalificeret arbejdskraft, ved hjælp af materialer af høj kvalitet, miljøvenlige - miljøvenlige, ikke-giftige finish og farver vand baseret på.
Spejlet er udstyret med et uheldssystem og vægmonteringen er justerbar.
Disse er blot nogle forholdsregler, som Viadurini Decor dedikerer til sine kreationer, for altid at garantere et produkt af høj kvalitet fremstillet i Italien .

For nylig viste produkter