Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Bicolor stol i stål og polymer fremstillet i Italien, 2 stykker - Scab Design Zebra

Kode: ZEBRABICOLORE1
kr 3.345,03
Moms er inkluderet

madein_italy

- +
Materiale
Polymer og stål
Leveringstider
5 arbejdsdage * Leveringstiden kan øges, hvis produktet ikke er på lager.
Længde (cm)
55
Dybde (cm)
52
Højde (cm)
83
Scab Design

Moderne stabelbar stol med armlæn med polymersæde Fremstillet i Italien, 2 stk.

Lavet i Italien moderne stol sammensat af en tofarvet genanvendelig polymerskal med indvendig del i blank hvid finish og udvendig del i facetteret blank finish fås i forskellige farver. Strukturen er derimod lavet af rørstål med en diameter på 16 mm komplet med praktiske armlæn og muliggør stabling op til maksimalt 6 enheder, hvilket maksimerer funktionaliteten.
Linjerne er enkle og yderst vigtige, men i kombination med de anvendte materialer og de vidunderlige finish, skaber de en moderne og livlig sæde, der er i stand til at give et farverigt og sjovt strejf til ethvert rum i huset. Basens finish i den malede version giver dig også mulighed for at bruge denne stol i udendørs miljøer og derved berige møblerne i enhver have eller udendørs område.

Størrelse : L 55 x P 52 x H 83 cm

Sæde farver tilgængelige :
  • hvid og due grå;
  • hvid og orange;
  • Hvid og rød;
  • hvid og pistaciegrøn;
  • hvid og kornblomst;
  • hvid og antracit.
Strukturfinisher tilgængelige :
  • forkromet;
  • antracitmalet.
En stor produktiv sjæl og opmærksomhed på detaljer gør SCAB Design til et symbol på Made in Italy . Ekstraordinære genstande, der tager form ud fra principperne om skønhed og funktionalitet . En uendelig søgen efter materialets perfektion. Kvalitet og stil til hjemmelavet design.
Scab Design har skabt disse genstande i 60 år, alt sammen af italiensk produktion og opnået fuld anerkendelse for den højeste kvalitet . Det bygger æstetisk bemærkelsesværdige og vigtige genstande i deres daglige brug.

Certificering af sæder og møbler er et valg og en grund til stolthed for Scab. Catas udfører testene, der gør det muligt at nå modstands-, stabilitets- og belastningstest, selv i de mest intense anvendelser.
Scab Design-produktioner er perfekt genanvendelige, fordi de enkelte komponenter, der udgør dem, hurtigt kan differentieres. Hvert plastelement bærer identifikationsmærket i henhold til EN 16139.2013-standarden og giver lette indikationer for genbrug. Al Scab-produktion er lavet med 100% genanvendelige materialer .

Produkter, der kan være af interesse for dig

For nylig viste produkter