NEDSATTE VARER OP TIL 50%
kundeservice +39 0541.623760
Indkøbsvogn
Hjemmeside > BELYSNING > Væglamper > Væglamper Leucos >

væg lamper i glas design af Leucos

kategorierPROMOTION OCTOBER 2018


Avanceret søgning

De væglamper produceres mere og mere på mode. De er pladsbesparende møbler. Oplys med smag og genskabe en romantisk atmosfære. I modsætning til hvad du måske tror, ​​faktisk væglamper ikke har en belysning funktion kun "sekundære".

Applikationen kan indsættes til enhver type miljø: i de fleste tilfælde, i virkeligheden er disse væg lamper opfattes som et supplement til belysning primært udgøres af lysekroner og vedhæng lamper af forskellig art.

Har du nogensinde evalueret, men tanken om at vælge en dejlig væg skabe en vidunderlig læsning krog? Siddende i en behagelig stol, en varm chokolade og det rigtige lys kan du læse en god bog i alt slappe af.

Leucos, førende belysning i hele er et selskab af topkvalitet kan kombinere ekspert håndværk af glasset med industrielle processer og mere pålidelige teknologier.

Selvom tro mod en "know-how" af stor tradition, Leucos er nu en dynamisk og udviklende der kender forstå og acceptere nye stimuli og nye ideer til at fortolke dem med de mest avancerede produktionsteknikker: således produkter med raffineret design og uden tid, sande ikoner af glaskunst i verden panorama af udsmykningen gennem lys.

Leucos 60'erne twist til de klassiske regler for venetianske glas kunst i en helt ny nøgle, fremspringende traditionen med Produceret i Italien i fremtiden. I vores online shop kan du finde mange modeller af væglamper; dristige og engagerende linjer, en kombination af lys og design.

Find ud af, hvordan man giver den vindende amosfera pr dit miljø med Leucos af Viadurini.