Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Udendørs hængelamper, at dekorere din have med stil

Denne sektion dedikeret til udendørs hængelamper, kombinerer det bedste af italiensk design til belysning af dit udendørs rum.
Sofistikeret design, der skifter perfekt mellem en vintage og en moderne stil, vil hver af jer finde haven lampe, der passer til dine behov.

Udendørs hængende lys lavet af messing, kobber og hvidt glas for at give en vintage touch til din veranda eller til haven område hvor du har skabt en hyggelig stue. Produceret med kun et lys, eller med tre lys, afhænger valget af det rum, du har til rådighed.
For dem der elsker modernitet er det bedre at vælge loftslysene lavet af gips eller cement med en cylindrisk eller parallelepiped form og er perfekte til at give lys til dine udendørs rum i en simpel stil.
Hvis du i stedet skal levere et kontraktmiljø, og du kan give plads til fantasien, skal du vælge Myyour-brandforslag. Bløde hvide skyer eller vidunderlige runde lys med et eller tre lys med en marsala farve, der giver tidløs elegance til de ydre rum.

Vælg den udendørs belysning, der passer bedst til dine behov, og hvis du har brug for flere oplysninger om nogle produkter, bedes du kontakte os. Vores medarbejdere vil med glæde hjælpe dig med dit endelige valg og besvare dine bekymringer.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige oplysninger og cookies